maryna 24.03.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witak Ciaszka , fajnie że sie odezwałaś. U ciebie są już duże zmiany , przed nami jeszcze duzo roboty.Moi panowie jeszcze nie zakończyli kłaśc błazerii na poddaszu , więc nie wiadomo jak im wyjdzie z tym oknem. Robia to pierwszy raz i długo im schodzi. Dodatkowo robia tylko w sobote , bo wtedy syn może wiecej pomóc . W łazience wg mnie jest fajnie mieć suszarko-grzejnik .Mam w obecnym mieszkaniu i jestem bardzo zadowolona . Może nie wyglada to za ładnie , ale dla mnie liczy sie wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 My specjalnie wybraliśmy duży grzejnik z dużą liczbą rurek. Nawet nie planujemy dodatkowego wieszaka na ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.03.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moja teza - mieszkanie i wyposażenie ma słuzyć dla mnie , ma być w miarę wygodne i mam sie w nim czuć swobodnie . Moda na piekno bardzo szybko przemija , a praktyczne i w miarę ładne rzeczy służą nam długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moja teza - mieszkanie i wyposażenie ma słuzyć dla mnie , ma być w miarę wygodne i mam sie w nim czuć swobodnie . Moda na piekno bardzo szybko przemija , a praktyczne i w miarę ładne rzeczy służą nam długo. Święte słowa dobrodziejko, święte słowa Ja to określam tymi słowami: Nic się tak szybko nie starzeje jak moda Widzę, że strasznie męczy Cię to czekanie i doskonale Cię rozumiem, bo miałam to samo w tamtym roku, a o ile więcej jest u was zrobione... ho, ho... Super, że wybory łazienkowe masz już za sobą A w związku z projektem łazienki to mam pytanie czy dobrze widzę - dwa kaloryfery? drabinkowy i normalny, dlaczego aż dwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A będzie więcej rzutów łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Maryna , zatem pracujemy w tym samym tempie:P Pewnie razem będziemy się wprowadzać Ja też mam dwa grzejniki w łazience na poddaszu i jeszcze do tego ogrzewanie podłogowe. Moi instalatorzy wcisnęli mi ile mogli - żeby nie było za zimno . Taki bajer dla nowicjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.03.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Renka dobrze zauważyłaś, w łazience bedzie kaloryfer + suszarko-grzejnik,który bedzie mozna podłączyc do prądu , aby podsuszyć reczniki w miesiacach przejściowych , gdy sie nie ogrzewa domu. Zdjęcia projektów łazienek zrobie , tylko kiedy Czekam na kafelkarza , ma przyjść przełom marzec/kwiecień. Zobaczymy czy dotrzyma terminu. Ciaszka - kiedy przeprowadzka ? to bedzie zależało jak sprzedam mieszkanie. kiedy trzeba bedzie go opuścic. Planuje wakacje- sierpień ? Moje ciche marzenie . A roboty jeszcze bardzo duzo przed nami. Ale mówie sobie spoko , jakos bedzie . Zgoda w rodznie i zdrowie to najwazniejsze , a może nawet wazniejsze niz pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zdrowie i zgoda najważniejsze - bezapelacyjnie a łatwo nadszarpnąć jedno i drugie przy budowie. Jak sprzedacie mieszkanie będzie łatwiej. Jaki masz projekt kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dawno Maryna u Cie nie byłam, ale znowu bedę zaglądac co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.04.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Fajnie Aka ,że wpadłaś do mnie.U mnie sie wykancza powoli dom.Teraz kładziemy kafelki w łazienkach, nie mam duzo czasu , więc dziennika tez nie prowadze na bieżąco.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak skonczysz łazienkę pokaz nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 05.04.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Obiecuję dać zdjęcia z łazienki górnej , bo dolna chyba po świetach. Tylko kiedy ? Na pewno bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hej Marynka Co słychać na budowie? Mam pytanko: czym impregnowaliście więźbę? pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Najlepsze życzenia świąteczne. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.04.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Madmegs - wieżba była impregnowana przez firme , która nam budowała.Mysmy kupili surowe deski. Na budowie co sie robi ? glazurnik układa płytki w łazienkach.Jak skończy bedą zdjecia. Marta i Madmegs dziekuje za zyczenia i ja również ślę dla Was oraz dla wszystkich tu zaglądająch pogodnych i spokojnych świąt Wielkanocy.[/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.04.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-93.jpg WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi,Cały dzień się każdy głodzi.By móc jutro o poranku Siąść za stołem przyśniadanku.Zjeść kosz cały z jajeczkami,Zającami i kaczkami.A już następnego rankaWiadrem wody zlać baranka! http://www.ekartki.pl/cards_files/3/3415_east3hdr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Radosne pozdrowienia z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych , smacznego jaja i mokrego dyngusahttp://republika.pl/blog_kx_1179651/2408474/tr/anim_paske5.gifżyczy ciaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts