olaczek 02.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 taaak, ale czy nie jest piękny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 22.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Henku, a co u Ciebie? Jak Twój marmurowy dom? Możesz już coś wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 22.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Henku, a co u Ciebie? Jak Twój marmurowy dom? Możesz już coś wkleić? hihi, od ostatnich zdjęć niewiele wody w Wiśle upłynęło, w kwestii marmuru nic się jeszcze nie zmieniło, tj. przemyciłem 2 parapeciki i część obudowy kominkowej (to drugie jeszcze niezamontowane). Łazienka marmurowa czeka, teraz kładziony jest gres w wiatrołapie i kuchni oraz glazura w innej łazience, łazienka marmurowa (mniejsza) na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janq32 24.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 witam, ja jestem w trakcie urzadzania mojego nowego domu. I taks ię zastnawiam czy bedzie dobrze jesli położe w łazience podloge z drewna? Moja żona bardzo chce, ale nie wiem czy to dobry pomysł, ja to bym najchetniej połozył płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Mam pytanie.Czy ktoś moze orientuje się ile kosztuje ułożenie podłogi z płyt granitowych o wymiarze 60x60? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrPawel 27.01.2023 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Witam. Ja stosuję marmur w posadzkach i jakoś daje rade Ale jest marmur i marmur jeden jest twardawy drugi trochę miękciejszy a czy jest jakaś tabela twardości (jak w egzotykach ) zakochałam się w naturalnych kamieniach, tylko jak z funkcjonalnością? np. podłoga z marmuru (lub trawertynu) nie tylko w łazience ale i w jadalni. czy ktoś korzystał z tego źródła http://www.marmurowe.pl , jeżeli tak, to czy możecie się podzielić swoimi doświadczniami? Zamawialiśmy akurat tutaj i jesteśmy zadowoleni. Szybka dostawa, płytki dobrze zapakowane. A same płytki bardzo ładne. Zona jest zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts