azalka 08.08.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie ma takich Na wystawowe u mnie czeka sie min. kilkanascie miesiecy, a roznica w cenie szczonka dla osoby, ktora wystawiac by chciala albo nie jest na tyle znaczaca, ze pozostaja jedynie mocno zdecydowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 11.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Pojawilam sie wreszcie i daje znac Widze ,ze u Ciebie dwie strony w dzienniczku a trzy w komentarzach. Rozumiem ,ze dyskusje trwaja. Jednak rozumiem tez ,ze dylematy powoli sie klaruja. Proejkt wybrany i zostaly tylko szczegoly do wypracowania? Kiedy zaczynacie ostro ruszyc z budowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 13.08.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Trzymamy kciuki za powodzenie, Mam nadzieję że u Was będzie sprawniej niż u nas i szybko wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 17.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A my w gminie dostaliśmy informację, że macie zgodę na zwiększenie powierzchni zabudowy, ale nie ma zgody na obniżenie wysokości budynku, więc o co chodzi??????????? Zadzwoń i pogadaj jeszcze. zwłaszcza, że został sporządzony projekt zmian waszej poprzedniej decyzji, czyli coś musieli zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 17.08.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Odwrotnie... Jest zgoda na obnizenie o metr - ale bez zwiekszenia powierzchni nic mi nie daje...Juz jestesmy po rozmowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 18.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jakieś to wszystko dziwne, bo Radek dzwonił jeszcze raz się zapytać i dokładnie mu powiedzieli, że jest zgoda na zwiększenie powierzchni zabudowy do 22 %, ale nie na obniżenie budynku do 5,5 m. Nic z tego nie rozumiem. Może czytają inne decyzje? Lepie udaj się do Gminy osobiście i zapytaj o co chodzi. Ja bym tego tak nie zostawiła, zwłaszcza że przed złożeniem wniosku o zmianę rozmawiałaś z Urbanistką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 17.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No tak przy takiej ilości elewacji to faktycznie jest dylemat którą wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 23.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam, Trafiłem tu za Tobą z W49-12 - bo to dla mnie faworyt na dzisiaj (a i Ty przez chwilę na nim oko zawiesiłaś Dziękuję za projekty domków, które zamieszczałeś w dzienniku - część wymagań mam bardzo podobnych (http://forum.muratordom.pl/projekt-dla-rodziny-2-1-2-1,t171951.htm) i szukam obecnie czy nie uda znaleźć się czegoś tak funkcjonalnego jak W49-12 ale parterowego. Każdy projekt wnosi coś nowego Widzę że przerabiałaś temat koszty adaptacji projektu z katalogu vs koszt projektu indywidualnego - czy możesz mi na priv przesłać informacje ile Cię kosztuje projekt indywidualny ? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Zielonej choinki i wędzonej szynki, Prezentów kupę, i rózgi na pupę, Życzy Arnika z chłopakami http://www.pifpaf.pl/news/761/Fotolia_10662126_XS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam .. dopiszę się do tego ciekawego zakątka... Lampa z ALEPPO cuudna............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Azalka, wszelki duch!.... Zyjesz! Trzymam kciuki, by w koncu coś drgnęło pozytywnie, bo ... cholercia, los płata Ci figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boja2401 18.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Azalka, przeczytałam twoją drogę przez mękę i.... jakbym czytała swój pamiętnik.... No cóż, ale Tobie życzę wytrwałościBędę odwiedzać dziennik i śledzić Twoje dokonania, trzymam kciuki, aby już było z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 19.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Azalka odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 04.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Droga Azalko, przeczytałam Twój dziennik na jednym tchu. Jest to po pierwsze najdłuższa a po drugie najciekawsza relacja z wyboru projekty jaką kiedykolwiek czytałam. Nie sądziłam, że to może być takie ciekawe:)Wiele z tego o czym piszesz to "wypisz, wymaluj" nasze założenia. My również postawiliśmy na 'stodołę' - cztery ściany i dwuspadowy dach, tyle, że z poddaszem użytkowym. Ruszamy tej wiosny i nowoczesnym wnetrzom mówimy stanowcze nie! Mają być wsiórsko - swojskie. A skoro wizja wykończeniówki całkiem sprecyzowana to od lat jeżdzimy po tutejszych (irlandzkich znaczy się) czariti szopach, karbut selach i fli marketach w poszukiwaniu gadżetów. Mam nadzieję, że niedługo się odezwiesz! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.06.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Oszaleję... Nie umiem się połapać gdzie mój dziennik, gdzie komentarze... Nie dostaję powiadomień o nowych wpisach - jak ja mam tu funkcjonować???? GRRRRRRRR..... Edytowane 13 Czerwca 2010 przez azalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 01.07.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 To ja się chciałam przywitać i pogratulować decyzji o budowie, a przede wszystkim tak rozsądnego i "niepsiego" podejścia do hodowli. Sama hoduję koty (norweskie leśne) i czuję ogromną ulgę, jak czytam Twoje posty. W końcu nie muszę się napinać, że ktoś znowu mnoży zwierzynę bez sensu, pomysłu, ładu i składu. Ufff. Trzymam mocno kciuki, żebyście się mogli szybko przeprowadzić do nowego propsiego lokum. My właśnie szukamy działeczki w tej części Szczecina, tylko bardziej do góry, powyżej Dobrej. Będę podczytywać nadal i kibicować Waszym poczynaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.08.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dziękuję wszystkim za dobre słówka Już wróciłam, mam nadzieję, że czasu na pisanie mi starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_eLWzWfpT8BA/TRMcTK-f6FI/AAAAAAAACF8/antauUt7UVw/BN2010_PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 11.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 W jakimś temacie przeczytałam, że robiłaś fundamenty z bloczków. Możeszmi napisać dokładnie czym je izolowałaś i czy jesteś zadowolona?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 11.12.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ło matko! To było wieki temu. Dysperbitem jakims czarnna maziaja, styropianem 10ka, kolejnosci nie pamietam Fachowiec za to odpowiadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts