Malwina_Kokeszko 27.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Jak urządzić przedpokój?http://87.105.164.242/~admin/k.gifProsimy o propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 28.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 myślę, że nie warto zagracać tego pomieszczenia, bo to przecież komunikacja. ewentualnie wstawiłabym jakąś szafę zabudowaną na ścianie po prawej stronie, zaraz przy wejściu. jakby się dalej upierać, to jakaś komoda narożna lub witrynka po lewej stronie w rogu, ale też niekoniecznie. ja bym tam zostawiła pusto, a na ścianach poprzywieszała zdjęcia rodzinne, w bardzo dużej ilości, jedno koło drugiego, żeby stworzyć klimat ale też niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakamila 28.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ten przedpokój na pewno pomalowałabym na jasny kolor, żeby go nie pomniejszać optycznie. Zadbaj o dobre oświetlenie, bo nie ma okna. Jeżeli chcesz wstawić szafę lub szafkę to tylko płytką. Dla klimatu dodałabym kilka obrazków na ścianach (ale tylko kilka) i np. oryginalny stojak na parasole. Kiedyś miałam okazję oglądać podobny przedpokój z fototapetą na jednej ze cian (U Ciebie byłby to kawałek ściany przylegającej do pokoju z balkonem. Patrząc miało się wrażenie że przedpokój ma kilkanaście metrów długości i i że zaraz wejdzie się chodnik Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 28.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Wejscie do WC dac na duga scianeLazienke polaczyc z WCZnikna te 2 drzwi od strony wejsciaZ czesci lazienki (tam gdzie jest pralka) zrobic garderobe Potem, plytkami wylozyc tylko ta pierwsza czesc - przy wejsciu, na reszcie podlogi to samo co w przedpokoju. Dzieki temu rano idac boso do lazienki nie bedziesz musiala marznac na plytkach A za drzwiami wejsciowymi jest fajne miejsce na wieszaki dla gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts