adam1206 27.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mam właśnie takowe pytanko jako że będę kupował i już prawie wiedziałem a właściwie losowo wybrałem ISOVERa pan w sklepie zasugerował URSE , i teraz mam dylemat . Troszkę szukałem czytałem i sam nie wiem . Może ktoś ma jakieś doświadczenia i pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 28.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mam właśnie takowe pytanko jako że będę kupował i już prawie wiedziałem a właściwie losowo wybrałem ISOVERa pan w sklepie zasugerował URSE , i teraz mam dylemat . Troszkę szukałem czytałem i sam nie wiem . Może ktoś ma jakieś doświadczenia i pomoże . Z wełną jak z wieloma rzeczami. Wybrać możesz cenę i parametry na papierze. Ewentualnie jeszcze czy skalną czy szklaną i czy w płytach czy z rolki. Reszta zależy tylko od jakości wykonania i przechowywania, która może się zdarzyć różna od każdego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.07.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 więcej na temat różnic i podobieńst w wełnach masz w archiwum. Poszukaj po nazwach producentów: isover, ursa, rockwool, knauf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts