Piotr_ok 27.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 znacie jakieś inne poza tymi które znalazłem, tzn. Kanlux-a TAXI 12PR i 9 PR oraz ARTECTA np. Helsinki-r-ww, Aalborg-r-ww; chodzi o nocne oświetlenie schodów i ciągów komunikacyjnych;pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 27.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Na przykład takiehttp://allegro.pl/item398724128_mega_promocja_oprawa_diodowa_led_3_oswietl_schody.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 znacie jakieś inne poza tymi które znalazłem, tzn. Kanlux-a TAXI 12PR i 9 PR oraz ARTECTA np. Helsinki-r-ww, Aalborg-r-ww; chodzi o nocne oświetlenie schodów i ciągów komunikacyjnych; pozdr Piotr Będę miał Kanluxa Taxi 12 PR na oświetlenie zewnętrzne ogrodzenia. Moim zdaniem bardzo fajne oprawy i sporo światła. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 28.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja też powoli zaczynam rozglądać się za LED-ami do podświetlenia schodów. Przejrzałem w necie kilka stron z oswietleniem ale niestety nie znalazłem niczego co by mnie szczególnie zainteresowało. Jeżeli ktoś z Was ma linki do jakiś ciekawych stron z oświetleniem to byłbym wdzięczny za umieszczenie ich w tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 28.07.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Będę miał Kanluxa Taxi 12 PR na oświetlenie zewnętrzne ogrodzenia. Moim zdaniem bardzo fajne oprawy i sporo światła. pozdrawiam, majki no wlasnie sporo swiatla ... troche za duzo jak na nocne oswietlenie wewnatrz domu; chodzi mi o dyskreten swiatlo ktore pozwoli bezpiecznie przemieszczac sie po domu a nie czuc sie jak w dzien; ale rzeczywiscie wlasnie testuje te oprawy i swiatla jest naprawde duzo z tak malej mocy pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izz 21.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tez mam dwa "ciągi" po 17 stopni , czy może coś nowego znaleziscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts