aceria 27.09.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Co sie dyieje y moj klawiatur _Dylacyego poginez mi literz_ i nie moge normalnie pisa yamiast y mam z ynak yapztania jest pod Shift mzslnik, mzslnik pod Shift ynak yapztania, wsyzstko na odwrot, moge yapomniec o polskich ynakach tyn. sa ale pod yupelnie innzmi szmbolami na klawiaturye kto to roysyzfruje To stalo sie wcyoraj cyz cos wcisnelam_ CO MAM ROBIC!!!! POMOZCIE PS To forum to jedyne miejsce, gdzie mam ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.09.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 U mnie była sytuacja podobna, chociaż nie byla przedefiniowana klawiatura. Zmieniłem przeglądarkę i jest OK. Możesz mieć wirusa Sprawdź najpierw na innym forum zrobionym przez phpBB, np. http://news.ztm.waw.pl/forum/, czy się pisze i jak. Jeśli masz przedefiniowaną klawiaturę, to chyba nigdzie nie powinno Ci się pisać dobrze [łącznie z Word'em i Notatnikiem]. Jeśli dalej będzie tak źle, to sprawdź: Start/Ustawienia/Panel sterowania/Klawiatura/Język i ustaw Polski [Programisty]. Jeśli to nie pomoże, to......... ????? A propos: PS wyszło Ci całkiem nieźle??? PS.: Założyłem, że masz Windows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aceria 27.09.2003 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Wiesz co, musiałam wtedy coś wcisnąć przez przypadek, bo teraz klawiatura chodzi normalnie (po kolejnym zalogowaniu).Wirusa na pewno nie miałam, bo przeskanowałam cały dysk Nortonem.Sorki za zamieszanie i bardzo dzięki za odpowiedź. pozdrawiam PS. Poprzedni PS wyszedł mi dobrze, bo się postarałam (czyli zamiast y wciskałam z, itp.); początkowo chciałam tak zrobić z całym postem ale chybaby mnie trafiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts