Spartankaa 28.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hejka, juz prawie mamy dzialke w Turze, kolo Tczewa. Miejsce wymarzone od kilku lat......Kto wie, moze w tym roku zaczniemy kopac pod fundamenty. Jest ktos z Tczewa badz okolic moze? pozdarwiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 witaj, Beatko ja nie z Tczewa, ani z Tura, ale optymizmu we mnie fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 witaj, Beatko ja nie z Tczewa, ani z Tura, ale optymizmu we mnie fura Ja znad morza koło Ustki ale dzisiaj widzę pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.07.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ale rymowanki Czytam powoli watki i usmialam sie przy wymienianiu prze forumowiczow plusow i minusow zamieszkania we wlasnym domku ps. nie wiem jak avatorka zalaczyc.....jest jakas instrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ale rymowanki Czytam powoli watki i usmialam sie przy wymienianiu prze forumowiczow plusow i minusow zamieszkania we wlasnym domku ps. nie wiem jak avatorka zalaczyc.....jest jakas instrukcja? Sie dobrze czuje to rymuje. Kolejna osoba myśli ,że na forum to o budowaniu rozmawiamy. Zobaczysz że tu tylko sex , rozpusta i kanapki z czarnym salcesonem ludzią w głowie...... PS.Przyjedź do mnie to ci wszystko wytłumaczę................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.07.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Slupsk jakos mi nie po drodze aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Slupsk jakos mi nie po drodze aktualnie Terz nie mam czasu ale potem mogę sprawidzć jak wlepia się awatarki (bo na stan obecny nie pamiętam)wiem że trzeba chyba skopiować adres URL jakiegoś "niedużego" obrazka z sieci. W ustawieniech swojego profilu, ale głowy za to nie daję!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.09.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzialka juz prawnie nasza...uf.... No to teraz sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzialka juz prawnie nasza...uf.... No to teraz sie zacznie Ważne jak się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 05.09.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Racja....ale nam do konca jeszcze daleko. Nie bardzo potrafie sie tu chyba poruszac...Chcialam poszukac czy ktos budowal moze taki dom Projekt: Bronia http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=417 Gdzie moge to znalezc? DziekiBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 19.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jak dobrze pojdzie to na wiosne ruszamy z budowa LOTE.Pozdrowienia z Tczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.11.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jak dobrze pojdzie to na wiosne ruszamy z budowa LOTE. Pozdrowienia z Tczewa tez mialam plan aby na wiosne ruszyc ale nam chyba sie nie uda gdzie budujecie? kto jest Waszym architektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 18.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witajcie! Dawno Was tu nie było, pochłonęła Was tak budowa domku? Chciałam przywitać się z Tczewem, urodziłam się tam i wychowałam, po 20 latach za małżonkiem pognałam do Boroszewa, a teraz kupujemy działkę w Damaszce (a to już gmina skarszewy ) I tak trochę się denerwuję, bo wszelkie sprawy będą do załatwiania w Skarszewach, albo Starogardzie Gd., a ja ich nie lubię ! No ale jakoś to przeżyjemy - chyba Na ten rok plan wykonany - działka kupiona, a teraz będziemy się zastanawiać skąd kasa na chałupka! Trzeba będzie się wziąć ostro do pracy - w Tczewie Pozdrawiam forumowiczów z Tczewa i okolic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.08.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witaj i tutaj! W Damaszce dzialke kupujecie??? To pewnie gdzies chwila od nas bo nasza jest praktycznie na granicy Turze i damaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.08.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Kupujemy ziemię na granicy powiatów Będziemy "prawie sąsiadkami" Działka przy drodze głównej z widokiem na jeziorko i DPS, kawałeczek za skrzyżowaniem w kierunku Marianki No już prawie w domu wy zapewne z drugiej strony, na osiedlu w okolicach jeziora, droga na hm... przychodnię w Turzy Też nam się te działeczki podobały, jednak dla nas już trochę za ciasno było marzy nam się dużo ziemi pod lasem, z jeziorem (pasją męża jest wędkowanie), konikami, kozami, osiołkiem, kaczuszkami i świnkami pekińskimi... cały zwierzyniec bym chciała a'la Wioletta Willas, ale sponsora nie znalazłam My w tym roku plan wykonaliśmy - kupić działkę! Plan na kolejne 2 - uzbroić się w kasę, chęci, cierpliwość, końskie zdrowie i całą papierologię potrzebną do budowy "kurnika" , bo taki będzie nasz domek - malutkie gniazdko dla dwóch gołąbasków w ciągu 8 lat naszego wspólnego planowania, zazwyczaj musieliśmy się ostro nagimnastykować, żeby coś wyszło, ale my zboczeńcy jesteśmy - to nas nakręca i motywuje do dalszego planowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 31.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witamy i Pozdrawiamy.Faktycznie budjemy ze nie ma czasu pisać, Ważne ze idzie do przodu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 01.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witamy i Pozdrawiamy. Faktycznie budjemy ze nie ma czasu pisać, Ważne ze idzie do przodu. Pozdrawiam No proszę! Tobie udało się zrealizować plany i wystartowaliście na wiosnę! Jak wam idzie? Wszystko OK? Dziennika nie widzę - a ja tak lubię te dzienniki czytać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.09.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 boratom no faktycznie, blisko bedziemy siebie. My mamy dzialke tak jakbys chciala jechac od tego punktu aptecznego w Turze do Lesnej Podkowy, mijasz po prawej caly czas jezioro Damaszka i wjezdzasz wlalsnie na takie "osiedle" domkow. Tam byla tylko jedna dzialka na sprzedaz ( nie liczac gruntow przy jeziorze ktore dlugie lata Pan chcial sprzedac w calosci, chyba ponad 10tys m2 ) i my ja wlasnie kupilismy. Na na wieksza raczej nie byloby stac i tak mamy 1400m2 wiec zle nie jest. Do lasu 100m, do jeziorka gdzies tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.12.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Chwale sie, ze mamy juz pozwolenie na budowe. Widze, ze w pierwszym poscie marzyly mi sie fundamenty w 2008 Teraz stawiam na 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej! Gratulacje! To musieliście być bardzo grzeczni - jutro Mikołajki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts