marta1210 28.07.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mam pytanie odnośnie sklepu internetowego http://www.domarket.pl Czy macie z nimi jakies doswiadczenia, czy warto im zaufac?Chcielibysmy tam zamowic armatury, zlewy, wc, bede wdzieczna za opinie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioter 30.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 polecam ten sklep.zamawiałem przez internet, maila a nawet gg. Zawsze odbierałem osobiście bo mam blisko. Towar zawsze byl na czas, poza tym dużo dodatków mają na miejscu. Państwo który tam sptrzedają są bardzo mili, doradzają. Nawet jak kupiłem złe rzeczy to zamiana, ani zwrot nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wszystkie sprzęty kuchenne kupowałam w sklepach internetowych, co prawda akurat nie w tym, o którym piszesz, ale jeśli firma się nie ukrywa, to znaczy jest możliwy odbiór osobisty, to znaczy, że nie boją się kontaktu z klientem, bo mają czyste sumienie. Moje wszystkie sprzęty dotarły szczęśliwie, jeszcze tylko czekam na okap. Zaoszczędziłam w ten sposób sporo pieniędzy. Polecam zakupy w sklepach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystyna12 14.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TRAGEDIA!! NIE POLECAM!!! Kto ma pieniądze do wyrzucenia niech kupuje. Termin potwierdzenia tydzień,Termin realizacji czekam 9 tygodni i nic.Obsługa kulturalna do czasu wpłaty zaliczki, potem zapomnij.Kierownictwo wspiera ich w wulgarnym zachowaniu.Na pytania odpowiadają wymijająco i krótko.Przykład zapytałam kulturalnie kiedy otrzymam towar bo czekam już 6 tygodni obsługa na to "cały czas czekamy na realizację zamówienia"Po 8 tygodniach zażądałam zwrotu zaliczki, otrzymałam odpowiedź "Chyba kur..a śnisz, za takie akcje nic nie dostaniesz!!"Sprawa wylądowała w UOKiK i idzie do sądu, mam wszystkie rozmowy i e-maile nagrane.Firma schodzi na psy przez dziadowskich pracowników którzy powinni być wywaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fckmayday 17.06.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witam forumowiczów, Do tej porty nie wypowiadałem się w żadnym temacie (i myślałem, że tak zostanie), jednak wypowiedź Krystyna12 zmusiła mnie do paru słów komentarza. Użytkownik jednopostowy, więc może po prostu jest to konkurencja. Jestem na etapie wykańczania mieszkania. Wszystkie elementy łazienkowe, poza płytkami, których firma nie oferuje, zamawiałem właśnie w domarkecie. Ceny mają bardzo dobre, dla mnie lokalizacja odbioru osobistego jest również dogodna. Całe zamówienie gotowe była na drugi dzień, poza szybą prysznicową (nie mam kabiny), która dotarła do sklepu za 3 dni. Towar dowieziony przez miłego Pana, który pomógł mi wszystko wnieść. Poza tym, ja żadnej zaliczki nie dawałem, więc nawet gdyby zamówienia nie zrealizowali, nic bym oprócz czasu nie stracił. W ogóle to mam bardzo dobre doświadczenie ze sklepami internetowymi. Poza dwoma wyjątkami, gdzie termin realizacji faktycznie był długi (nie mieli towaru w magazynie) to przez wiele lat nic złego mnie nie spotkało. Nie płacę chorych marż sklepowych, a towar dostaję pod dom. Aha, rozmowa nagrana "za pazuchą" nie może być dowodem w sprawie. Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2013 przez fckmayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts