dorusia 28.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam, dostalismy dziś wycenę z firmy. Dom 200 m2 powierzchni urzytkowej, dach dwuspadowy, z dachówki. Nic mnie nie interesuje. W cenę jest wliczony geodeta do wytyczenia budynku, toaleta itp. Firma dość duża 40-sto osobowa, facet bardzo konkretny, wycenił robociznę wraz z materiałami na 255 tyś. Mamy dwa tygodnie na odpowiedź. proszę o wypowiedzi...................... Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 28.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 za mało szczegółów, nie sposób ocenić bez podania co wchodzi w cenę Macie tam szkody górnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 29.07.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Tak oczywiści u nas są szkody gornicze, Dom 200 m2, dach dwuspadowy, w cenę wchodzi fundamenty, mury ścianki działowe, schody na zewnatrz, schody wewnątrz, dach, okna spadowe..... czy jeszcze jakieś szczególy mam napisać??????? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Tak oczywiści u nas są szkody gornicze, Dom 200 m2, dach dwuspadowy, w cenę wchodzi fundamenty, mury ścianki działowe, schody na zewnatrz, schody wewnątrz, dach, okna spadowe..... czy jeszcze jakieś szczególy mam napisać??????? Pozdrawiam Dorota najlepiej daj linka do projektu czyli tylko mury? pozniej tynki, posadzki, instalacje, ocieplenie scian czy dachu itd to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Jaki strop do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 29.07.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Strop terriva, tynki, instalacje, ocieplenie ścian i dachu nie................ Link mogę podać, ale dom jest ze zmianami, nie potrafię tego wrzucić na neta http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=152&a=363 Dom po zmianach jest dwurodzinny, garaż adoptujemy na salon z aneksem kuchennym dla rodziców....Osobne wejście z boku dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 29.07.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Możesz przyjąć za cenę średnią 1000 zł x powierzchnia całkowita. To jest stan surowy z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts