Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przepraszam, czy to dzisiaj....?

zielonooka

Recommended Posts

Można wygrać te 35 milionów złotych polskich? :D

Czy już się spóżniłam?

Mi by się przydały - najpierw strzeliłąbym sobie ze 3 chałupki (jedną w Polsce, drugą na Lazurowym Wybrzeżu, a trzecią ... gdzieś gdzie jest bardzo ciepło) a! i domek z bala w Norwegii :)

A za resztę wyjechała zwiedzać świat.

Hmmm... nie wiem czy by mi starczyło :-? :cry:

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

......i ja sie dołożyłam do wygranej :lol: przeznaczyłam całe 2 zł na kupon :lol:

E, ja tam zaszaleje!

Zagram za 10 zł!!!:)"

rozrzutna jesteś :roll: w życiu nie dojdziesz do piniendzy jak bedziesz tak szastać na lewo i prawo ,a poza tym mało zainwestujesz a dużo wygrasz ....to jest dopiero zysk :wink:

......i ja sie dołożyłam do wygranej :lol: przeznaczyłam całe 2 zł na kupon :lol:

E, ja tam zaszaleje!

Zagram za 10 zł!!!:)"

rozrzutna jesteś :roll: w życiu nie dojdziesz do piniendzy jak bedziesz tak szastać na lewo i prawo ,a poza tym mało zainwestujesz a dużo wygrasz ....to jest dopiero zysk :wink:

Ew-ka - zostaw ją. Niech gra. Będzie większa wygrana :D

Też się dołożyłam komuś - może sobie do wygranej. A tak na marginesie , czy taka wygrana nie komplikuje mocno życia? Co o tym myślicie?

Noooo... moja Mysz powiedziała ze to tylko kłopot. Ale mam dwa kupony. w razie co czego to wyrzucimy :lol:

A ja nie zagrałam - nie było kiedy kupic tego losu.

Licze ze NIKT nie wygra i bedzie kumulacja :) (ile wtedy by było?:):):))

Wtedy NA PEWNO zagram!:)

No wierz zielonooka, zainwestowałem w to losowanie całe 10 złotych polskich, prawie 5 $. Słowo daję, połowę bym oddał Tobie. No może na na ten dom z bala w Norwegii to trochę mało. Byłem tam, płacą dobrze, ale cenyyyyyyyyyy, kosmiczne.

Ech, będą jeszcze kumulacje. Połowę mojej wygranej masz jak w banku.

:D

A ja nie zagrałam - nie było kiedy kupic tego losu.

Licze ze NIKT nie wygra i bedzie kumulacja :) (ile wtedy by było?:):):))

Wtedy NA PEWNO zagram!:)

No wierz zielonooka, zainwestowałem w to losowanie całe 10 złotych polskich, prawie 5 $. Słowo daję, połowę bym oddał Tobie. No może na na ten dom z bala w Norwegii to trochę mało. Byłem tam, płacą dobrze, ale cenyyyyyyyyyy, kosmiczne.

Ech, będą jeszcze kumulacje. Połowę mojej wygranej masz jak w banku.

:D

Tomekl - ok to jak ja wygram - dziele sie z Toba połowa! (słowo skauta)

ps. chyba juz raz kiedys sie tak dzielilismy nie? :wink: