zielonooka 29.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Można wygrać te 35 milionów złotych polskich? Czy już się spóżniłam? Mi by się przydały - najpierw strzeliłąbym sobie ze 3 chałupki (jedną w Polsce, drugą na Lazurowym Wybrzeżu, a trzecią ... gdzieś gdzie jest bardzo ciepło) a! i domek z bala w Norwegii A za resztę wyjechała zwiedzać świat. Hmmm... nie wiem czy by mi starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dzisiaj jeszcze nie zagrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Grajcie grajcie!!!!!!!! Ktoś musi uzbierać na tą moją wygraną!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 myślisz, że wygrasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 myślisz, że wygrasz? Kobieca intuicja mi podpowiada............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dzisiaj jeszcze nie zagrałaś? żadnej kolektury nie mam po drodze teraz wyszlam z pracy kupić śniadanie - i też nic mi w oko nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dzisiaj jeszcze nie zagrałaś? żadnej kolektury nie mam po drodze teraz wyszlam z pracy kupić śniadanie - i też nic mi w oko nie wpadło chyba musisz urwać się z pracy, żeby poszukać kolekturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ......i ja sie dołożyłam do wygranej przeznaczyłam całe 2 zł na kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ......i ja sie dołożyłam do wygranej przeznaczyłam całe 2 zł na kupon E, ja tam zaszaleje! Zagram za 10 zł!!! ps. szef powiedział : "o! idz! idz! poszukaj kolektury i przynieś z jeden kupon do wypełnienia :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ......i ja sie dołożyłam do wygranej przeznaczyłam całe 2 zł na kupon E, ja tam zaszaleje! Zagram za 10 zł!!!:)" rozrzutna jesteś w życiu nie dojdziesz do piniendzy jak bedziesz tak szastać na lewo i prawo ,a poza tym mało zainwestujesz a dużo wygrasz ....to jest dopiero zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 system przyjmuje zakłady do 21.53, jeszcze duuuuuuużo czasu na zagranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ......i ja sie dołożyłam do wygranej przeznaczyłam całe 2 zł na kupon E, ja tam zaszaleje! Zagram za 10 zł!!!:)" rozrzutna jesteś w życiu nie dojdziesz do piniendzy jak bedziesz tak szastać na lewo i prawo ,a poza tym mało zainwestujesz a dużo wygrasz ....to jest dopiero zysk Ew-ka - zostaw ją. Niech gra. Będzie większa wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Też się dołożyłam komuś - może sobie do wygranej. A tak na marginesie , czy taka wygrana nie komplikuje mocno życia? Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Też się dołożyłam komuś - może sobie do wygranej. A tak na marginesie , czy taka wygrana nie komplikuje mocno życia? Co o tym myślicie? Noooo... moja Mysz powiedziała ze to tylko kłopot. Ale mam dwa kupony. w razie co czego to wyrzucimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ciekawe kto jutro do pracy nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A ja nie zagrałam - nie było kiedy kupic tego losu. Licze ze NIKT nie wygra i bedzie kumulacja (ile wtedy by było?:)) Wtedy NA PEWNO zagram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A ja nie zagrałam - nie było kiedy kupic tego losu. Licze ze NIKT nie wygra i bedzie kumulacja (ile wtedy by było?:)) Wtedy NA PEWNO zagram! No wierz zielonooka, zainwestowałem w to losowanie całe 10 złotych polskich, prawie 5 $. Słowo daję, połowę bym oddał Tobie. No może na na ten dom z bala w Norwegii to trochę mało. Byłem tam, płacą dobrze, ale cenyyyyyyyyyy, kosmiczne. Ech, będą jeszcze kumulacje. Połowę mojej wygranej masz jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ja nie trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A ja nie zagrałam - nie było kiedy kupic tego losu. Licze ze NIKT nie wygra i bedzie kumulacja (ile wtedy by było?:)) Wtedy NA PEWNO zagram! No wierz zielonooka, zainwestowałem w to losowanie całe 10 złotych polskich, prawie 5 $. Słowo daję, połowę bym oddał Tobie. No może na na ten dom z bala w Norwegii to trochę mało. Byłem tam, płacą dobrze, ale cenyyyyyyyyyy, kosmiczne. Ech, będą jeszcze kumulacje. Połowę mojej wygranej masz jak w banku. Tomekl - ok to jak ja wygram - dziele sie z Toba połowa! (słowo skauta) ps. chyba juz raz kiedys sie tak dzielilismy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów przyznajta się kto wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts