Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przepraszam, czy to dzisiaj....?

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów :D

przyznajta się kto wygrał?

Buuu...

Tomek!!! wiem ze to Ty! Dawaj moją połowe!!! :lol: :lol: :lol:

Ja usłyszycie, że któryś z milionerów nie odebrał wygranej, to z pewnością o mnie będzie chodziło.

W niedzielę puściłam jeden kupon w miejscowym wiejskim sklepie, w poniedziałek postanowiłam zwiększyć swoją szansę i zakupiłam drugi w innej kolekturze...i w swoim ogromnym roztargnieniu wyrzuciłam do kosza ten niedzielny :oops: .

Wczoraj się zorientowałam i poszłam do kolektury ale ponoć kupon został już spalony :evil:

wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów :D

przyznajta się kto wygrał?

Buuu...

Tomek!!! wiem ze to Ty! Dawaj moją połowe!!! :lol: :lol: :lol:

Ja usłyszycie, że któryś z milionerów nie odebrał wygranej, to z pewnością o mnie będzie chodziło.

W niedzielę puściłam jeden kupon w miejscowym wiejskim sklepie, w poniedziałek postanowiłam zwiększyć swoją szansę i zakupiłam drugi w innej kolekturze...i w swoim ogromnym roztargnieniu wyrzuciłam do kosza ten niedzielny :oops: .

Wczoraj się zorientowałam i poszłam do kolektury ale ponoć kupon został już spalony :evil:

I napewno damy o sobie znać!!!!

Może wtedy jakieś lepsze nagrody będą w konkursach :roll: :wink:

Też się dołożyłam komuś - może sobie do wygranej. A tak na marginesie , czy taka wygrana nie komplikuje mocno życia? Co o tym myślicie?

:o :o :o

Komplikuje ???????????

A ja myślę, że taka wygrana może uprościć życie :p

Ile dobrego można zrobić mając w rękach taką gotówkę :wink:

a ja dzisiaj usłyszałam jak jeden pan sie wypowiadał ,że Ci co nie wygrali ...tak naprawdę wygrali :lol: bo nie mają zmartwienia jak to ukryć przed złodziejami czy bandytami ,nie musza sie martwić ,że otocza ich fałszywi przyjaciele i doradccy , nie bedą musieli odmawiać dalszej rodzinie bezzwrotnej pożyczki na dom/samochod :D a przede wszystkim nie bedą sie martwić na co wydać taką kasę i pozostać sobą :wink:

ps...moj synek trafil 4 i dostał 120 zł !!!!!! :lol: mała rzecz a ile radości było :wink:

a ja dzisiaj usłyszałam jak jeden pan sie wypowiadał ,że Ci co nie wygrali ...tak naprawdę wygrali :lol: bo nie mają zmartwienia jak to ukryć przed złodziejami czy bandytami ,nie musza sie martwić ,że otocza ich fałszywi przyjaciele i doradccy , nie bedą musieli odmawiać dalszej rodzinie bezzwrotnej pożyczki na dom/samochod :D a przede wszystkim nie bedą sie martwić na co wydać taką kasę i pozostać sobą :wink:

ps...moj synek trafil 4 i dostał 120 zł !!!!!! :lol: mała rzecz a ile radości było :wink:

A na dodatek gdybym miała córkę byłby dylemat czy zalecają sie do córki czy do jej milionów no chyba ,że kandydat bogaaaaty bajecznie ale to stwarza j

jeszcze większy problem :lol:

To może jednak dobrze żeśmy nie wygrali :o :-?

a ja i tak chciałabym wygrać! :) mówi się że pieniądze szczęścia nie dają. A ja wcale nie chcę szczęscia od pieniędzy, ja po prostu potrzebuję pieniędzy :) szczęscie już mam!

:lol: :lol: :lol:

ja też nic miałam no chyba, że te dwie dwójki :x razem czwórka :lol:

a ostatnio miałam czwórkę ale kużwa płacili 25,40 bo tyle było wygrnych :lol:

16 PLN to przychód :D , a ile zysk?

U mnie 6 PLN, zainwestowałem dychę...

Myślę, że 35 "baniek" nie jest kłopotem tylko dla tych, którzy obracają tego rzędu pieniędzmi. Dla "szaraczka" to problem niesamowity - co z tym zrobić żeby nie stracić. Taka natura - i nie tylko ludzka. Może niezbyt zręczne to porównanie ale to tak jak bezdomnemu psu dać duży kawał szynki :D . Zjeść tego na raz nie da rady, schować nie wiadomo gdzie - jeden wielki stres :D

I jeszcze jeden "prztyczek" - niezwykle lekką ręką potrafimy rozdawać to, czego nie mamy :D - a propos dzielenia się wygraną...