stukpuk 30.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 U mnie lipa same dwójki, ale intencje się liczą bo podzielić się chciałem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.07.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów przyznajta się kto wygrał? Buuu... Tomek!!! wiem ze to Ty! Dawaj moją połowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów przyznajta się kto wygrał? Buuu... Tomek!!! wiem ze to Ty! Dawaj moją połowe!!! Ja usłyszycie, że któryś z milionerów nie odebrał wygranej, to z pewnością o mnie będzie chodziło. W niedzielę puściłam jeden kupon w miejscowym wiejskim sklepie, w poniedziałek postanowiłam zwiększyć swoją szansę i zakupiłam drugi w innej kolekturze...i w swoim ogromnym roztargnieniu wyrzuciłam do kosza ten niedzielny . Wczoraj się zorientowałam i poszłam do kolektury ale ponoć kupon został już spalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wczoraj świat powiększył się o 4 milionerów przyznajta się kto wygrał? Buuu... Tomek!!! wiem ze to Ty! Dawaj moją połowe!!! Ja usłyszycie, że któryś z milionerów nie odebrał wygranej, to z pewnością o mnie będzie chodziło. W niedzielę puściłam jeden kupon w miejscowym wiejskim sklepie, w poniedziałek postanowiłam zwiększyć swoją szansę i zakupiłam drugi w innej kolekturze...i w swoim ogromnym roztargnieniu wyrzuciłam do kosza ten niedzielny . Wczoraj się zorientowałam i poszłam do kolektury ale ponoć kupon został już spalony I napewno damy o sobie znać!!!! Może wtedy jakieś lepsze nagrody będą w konkursach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ja wiem kto wygrał Tola i PP w ich miejscowościach padły głowne wygrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Też się dołożyłam komuś - może sobie do wygranej. A tak na marginesie , czy taka wygrana nie komplikuje mocno życia? Co o tym myślicie? Komplikuje ??????????? A ja myślę, że taka wygrana może uprościć życie Ile dobrego można zrobić mając w rękach taką gotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wygrana nie skomplikowała mi życia- nawet marnej trójeczki a tak prawdę mówiąc jestem w stanie wyobrazić sobie i zagospodarować milion , dwa no może pięć ale 35 to już mnie przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 gałka - odkładasz na konto i żyjesz z odsetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Hi, hi, trójkę trafiłem. Co tu zrobić z tą kasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.07.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Hi, hi, trójkę trafiłem. Co tu zrobić z tą kasą... a mozna spytac jaka to szalona suma ta 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 16 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a ja dzisiaj usłyszałam jak jeden pan sie wypowiadał ,że Ci co nie wygrali ...tak naprawdę wygrali bo nie mają zmartwienia jak to ukryć przed złodziejami czy bandytami ,nie musza sie martwić ,że otocza ich fałszywi przyjaciele i doradccy , nie bedą musieli odmawiać dalszej rodzinie bezzwrotnej pożyczki na dom/samochod a przede wszystkim nie bedą sie martwić na co wydać taką kasę i pozostać sobą ps...moj synek trafil 4 i dostał 120 zł !!!!!! mała rzecz a ile radości było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a ja dzisiaj usłyszałam jak jeden pan sie wypowiadał ,że Ci co nie wygrali ...tak naprawdę wygrali bo nie mają zmartwienia jak to ukryć przed złodziejami czy bandytami ,nie musza sie martwić ,że otocza ich fałszywi przyjaciele i doradccy , nie bedą musieli odmawiać dalszej rodzinie bezzwrotnej pożyczki na dom/samochod a przede wszystkim nie bedą sie martwić na co wydać taką kasę i pozostać sobą ps...moj synek trafil 4 i dostał 120 zł !!!!!! mała rzecz a ile radości było A na dodatek gdybym miała córkę byłby dylemat czy zalecają sie do córki czy do jej milionów no chyba ,że kandydat bogaaaaty bajecznie ale to stwarza j jeszcze większy problem To może jednak dobrze żeśmy nie wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 31.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja i tak chciałabym wygrać! mówi się że pieniądze szczęścia nie dają. A ja wcale nie chcę szczęscia od pieniędzy, ja po prostu potrzebuję pieniędzy szczęscie już mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.07.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja i tak chciałabym wygrać! mówi się że pieniądze szczęścia nie dają. A ja wcale nie chcę szczęscia od pieniędzy, ja po prostu potrzebuję pieniędzy szczęscie już mam! ja też nic miałam no chyba, że te dwie dwójki razem czwórka a ostatnio miałam czwórkę ale kużwa płacili 25,40 bo tyle było wygrnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 16 PLN Hehe Co stawiasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Aż wstyd, toż to nawet porządnego wina się nie kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Aż wstyd, toż to nawet porządnego wina się nie kupi... E, tam "reńskie" kup ono nie takie wstretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Aż wstyd, toż to nawet porządnego wina się nie kupi... E, tam "reńskie" kup ono nie takie wstretne Polecam mołdawskie, Pinot Franc kosztuje dokładnie 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 31.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 16 PLN to przychód , a ile zysk? U mnie 6 PLN, zainwestowałem dychę... Myślę, że 35 "baniek" nie jest kłopotem tylko dla tych, którzy obracają tego rzędu pieniędzmi. Dla "szaraczka" to problem niesamowity - co z tym zrobić żeby nie stracić. Taka natura - i nie tylko ludzka. Może niezbyt zręczne to porównanie ale to tak jak bezdomnemu psu dać duży kawał szynki . Zjeść tego na raz nie da rady, schować nie wiadomo gdzie - jeden wielki stres I jeszcze jeden "prztyczek" - niezwykle lekką ręką potrafimy rozdawać to, czego nie mamy - a propos dzielenia się wygraną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts