agnieszkakusi 31.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 w Toruniu padła jedna z czterech wygranych Ale to nie była moja Z drugiej strony może to i dobrze. Po wygranej mieć na głowie Wołomin, Pruszków,Ruskich, Sycylię... jakoś mało mi się uśmiecha Wierzycie w to, że informacje o osobach, które wygrały są ściśle tajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Zysk taki sam, 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Zainwestowałem 10 zł, trafiłem 2 x 2. Może i dobrze, choć kasy brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 01.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Od strony organizatora dane osoby wygrywającej są zupełnie chronione, gorzej natomiast jest jak tą kasę (nawet choćby część) przelejmy na konto. Panów od "brudnej" roboty zainteresuje skąd taki przypływ gotówki na koncie zwykłego szaraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Z drugiej strony może to i dobrze. Po wygranej mieć na głowie Wołomin, Pruszków,Ruskich, Sycylię... jakoś mało mi się uśmiecha Żartujesz?! Na łebka wyszło niecałe 10 baniek - nie sadze zeby mafia sie zajmowała takimi groszami Gdybys 100 mln wygrała - to moze , ale 10? Phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 w Toruniu padła jedna z czterech wygranych Ale to nie była moja Z drugiej strony może to i dobrze. Po wygranej mieć na głowie Wołomin, Pruszków,Ruskich, Sycylię... jakoś mało mi się uśmiecha Wierzycie w to, że informacje o osobach, które wygrały są ściśle tajne? No...jak w Toruniu to sobie OJCIEC poszaleje. Kolejny maybach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts