ela38 29.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam serdecznie,czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś fachowca od odkurzacza centralnego, w Warszawie?Z góry dziękuję,Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 29.07.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 I ja też się podłączam pod zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 29.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ja mam montaz na razie rurek w sobote. Jak pojdzie dobrze, nie bedzie wielkiego balaganu w domu, rurki przejda probe cisnieniowa, to polece fachowca i dam namiar. Nawet niedrogo. Przypomnijcie sie po weekendzie. pozdro,m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela38 30.07.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja mam montaz na razie rurek w sobote. Jak pojdzie dobrze, nie bedzie wielkiego balaganu w domu, rurki przejda probe cisnieniowa, to polece fachowca i dam namiar. Nawet niedrogo. Przypomnijcie sie po weekendzie. pozdro, m Super, dzieki bardzo! Odezwe sie w poniedzialek, bo mnie strasznie czas goni... pzdr, Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 04.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Polecam: Cezary Lesiński, 601-781-801 http://www.dladomu.net/Zestawy-promocyjne-BEAM Fajny kontkatk z czlowiekiem, mozna pogadac, podpytac, podyskutowac, otwarty na propozycje, zmiany wstepnego projetku itp. U mnie rurki polozone pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 04.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Trochę prywaty na Forum Polecam swoje usługi w zakresie wykonawstwa instalacji odkurzacza centralnego jak i sprzedaży jednostek centralnych i osprzętu ceny konkurencyjne Bazuje na firmach Beam i Husky Borysowskiego tez mogę ale nie lubię go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Też wrzucę swoje 3 grosze. Panie Marku, bardzo dziękuje za wystawiona opinię. C.Lesiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts