Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[WYDZIELONY] kultura (czy kóltóra ?) wypowiedzi

HenoK

Recommended Posts

Tylko ciekawe jak zasady ortografii stosuje sie w ulotnych wypowiedziach :o :-? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wpowiedź może być także pisemna.

A o dyslekcji Waść słyszał???? Ja jestem dyslektykiem i znakomitym pracownikiem a moje szewostwo poprostu prosi ino aby teksty nie były pisane ręcznie. Liczy się tak ze to, co mam do powiedzenia, nad formą zawsze można popracować. A po za tym istnieje jeszcze coś takiego jak literówka

a tak co do fuszerek, u mnie praktycznie ich nie ma, bo cały czas na budowie chodzę z poziomicą i projektem. Jednyna nie zuważona i okropna to zalanie chudziakiem rury od wody. Co by ją jednak odnaleść musi mój luby konstruować jakąś tajemną maszynę, która wysyła fale na ukaefie. Jak wyjdzie eksperyment doniosę

Tylko ciekawe jak zasady ortografii stosuje sie w ulotnych wypowiedziach :o :-? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wpowiedź może być także pisemna.

A o dyslekcji Waść słyszał???? Ja jestem dyslektykiem i znakomitym pracownikiem a moje szewostwo poprostu prosi ino aby teksty nie były pisane ręcznie. Liczy się tak ze to, co mam do powiedzenia, nad formą zawsze można popracować. A po za tym istnieje jeszcze coś takiego jak literówka

a tak co do fuszerek, u mnie praktycznie ich nie ma, bo cały czas na budowie chodzę z poziomicą i projektem. Jednyna nie zuważona i okropna to zalanie chudziakiem rury od wody. Co by ją jednak odnaleść musi mój luby konstruować jakąś tajemną maszynę, która wysyła fale na ukaefie. Jak wyjdzie eksperyment doniosę

tosinek Eugeniusz własciwie podsmiewywal sie z tych przemadrzałych którzy nie znoszą błędów ortograficznych więc w złą osobę uderzasz, ale tak myslę,że wiele niemot nie słyszało o dysleksji...

teraz w szkołach co drugi to dyslektyk ....albo jakiś inny dys ....., co gorsza jest to popierane i wykorzystywane przez ucznów ( i niestety rodziców ) do ukrycia lenistwa i nieuctwa .

W swoim poscie napisałem:

......

Przejawem kultury osobistej jest także umiejętność stosowania w wypowiedzi zasad ortografii. .....

Zagadka:

Forumowicz, który obraża innych forumowiczów nazywając ich "niemotami". Przesyła w prywatnych wiadomościach obraźliwy tekst do Forumowicza.

Jest:

A) Zwolennikiem stosowania reguł ortografii we wszystkich pisemnych wypowiedziach.

B) Przeciwnikiem stosowania reguł ortografii w "jakiejś" części pisemnych wypowiedzi.

P.s. O dysleksji oczywiście, że słyszałem.