Agness_s 29.07.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Drodzy Forumowicze Czy ktoś miał doczynienia z firmą AQUA DROP p. Wojciecha Szczepanka z Warszawy? Firma zajmuje się systemami oczyszczania i uzdatniania wody - odżelazianie, zmiękczanie itp. Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 17.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Skoro nic o nich nie wiesz to może lepiej OTAGO.Robią to samo (sami tez produkują te ustrojstwa) i opinii o nich trochę jest.... Ja polecam zakup i instalcję od nich (cena tez jest ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faflusniak 01.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Odświeżam wątek.Czy ktoś korzystał z usług firmy Aqua Drop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness_s 02.02.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 NIE POLECAM!!!!Same problemy, wykonawca p. Szczepanek nie wywiązuje się z postanowień umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faflusniak 02.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jakie konkretnie miałaś problemy z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness_s 07.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 WitamJa i mój sąsiad żałujemy że ich wzięliśmy. Myslimy nawet zeby to wyrzucic i zamontować inny system.Od samego początku są awarie, z tym że na początku to przyjeżdżali w celu ich usunięcia, ale po paru miesiącach p. Szczepanek(szef aqua drop) stwierdził, że umowa z zapisem o 2 letniej gwarancji to tylko papier - dla niego bez znaczenia i nie ma zamiaru więcej przyjeżdżać i odbierać od nas telefonów.Jego to nic nie obchodzi, że jednym razem woda zalewa Ci dom, drugim razem nie masz wody przez kilka dni, itp.Musieliśmy juz niejednokrotnie usuwać awarie i kupowac potrzebny sprzęt na własny koszt.Sprawa jest narazie w Urzędzie Inspekcji Handlowej.W cenie którą oni proponują są i inne firmy, jesli już którąś wybierzesz, to proszę daj znać, gdyz my naprawdę myślimy o zmianie tego urządzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siknitrus 08.12.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam. Ja również nie polecam tego wykonawcy. Filtr po zainstalowaniu przeciekał o co p. Szczepanek obwinił... mnie. Usterkę co prawda usunął. Filtr od początku nie filtrował wody a na moje telefony wymyślał zawsze jakieś wykręty: - że woda w studni się nie ustabilizowała - że za małe ciśnienie w hydroforze - że zły hydrofor - że płukanie źle ustawion Po interwencji innego wykonawcy i zupełnym przemontowaniu wszystkiego, filtr zaczął działać stabilnie, aczkolwiek musze go płukać co 2 dni, co jest w gruncie rzecy problematyczne i kosztowne. Z czego wnoszę że filtr jest nie dobrany do wody która mam w studni. Dodatkowo to bardzo niesympatyczny i przemadrzaly człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 08.12.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Aż dziwne, że przy dzisiejszej konkurencji taka firma jeszcze istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuzetka 04.07.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Na razie mogę potwierdzić, że jest to bardzo przemądrzały i arogancki człowiek, kompletnie nie z tego świata - dzwoniąc do niego z uwagami na temat źle działającej stacji uzdatniania wody był nieuprzejmy przerywa, nie daje dojść do słowa. Oczywiście do naprawy wysłał jakiegoś innego człowieka. Zobczymy co jest nie tak z tym SUW i napiszę więcej, ale już żałuję że nie sprawdziłem tej firmy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławoń 18.05.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Chciałem odświeżyć wątek.Czy ta firma dalej tak podchodzi do klienta jak opisano w poprzednich postach??Czy może się coś zmieniło?? Na allegro 98% pozytywów. Jeżeli ktoś ostatnio robił jakieś zakupy w tej firmie będę wdzięczny o jakiś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts