darmeg 29.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witam. czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 12.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 interesuje mnie projekt domu Ustronny C III. czy ktoś rozważa budowę tego domu? może ktoś już buduje? Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy udostępnić mi do pokazania wybudowany dom według projektu Ustronny I lub II byłabym wdzięczna. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrek1981 02.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wlasnie ruszam z budowa projektu C32c jakbym mogl prosic kogos cos na temat tego domu.Chodzi mi o koszta,jaki material i z czym byly najwieksze problemy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legwa 21.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Zastanawiam się nad zakupem projektu Ustronny - wariant III (C32c). Czy ktoś budował ten dom? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, spostrzeżenia, komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolaseba 16.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Właśnie zakupiliśmy projekt USTRONNY C32C planujemy rozpocząć budowę jesienią. Jesteśmy teraz na etapie adaptacji projektu i chcemy wprowadzić kilka zmian.Wydaje nam się że dobrze byłobyS zwiększyć otwory okienne w salonie (obecnie maja jedynie 148cm szerokości). Bylibyśmy wdzięczni jeśli ktoś mógłby podzielić się swoim doswiadczeniem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniecpolska 05.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witam, ja też zamierzam budować wg tego projektu, ale zaczynam dopiero na wiosnę. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Na jakim jesteście etapie ? Może jakieś zdjęcia z realizacji ? My nie wprowadzaliśmy żadnych istotnych zmian.Z pewnością zamuruję przejście między kuchnią i salonem, bo nie toleruję widoku garów w czasie np. kolacji wigilijnej i śpiewania kolęd. Poza tym te zapachy, których żaden wyciąg ani pochłaniacz nie wyeliminuje. Rozważamy też likwidację minigarderoby na piętrze. Jaką macie zamiar zrobić elewacje ? My planujemy białe ściany i grafitowy/granatowy dach ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulcia1974 25.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam.Czy morze ktoś zbudował ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ustronny 25.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Od wiosny ruszamy z budową właśnie czekamy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts