Izabela Wawrzeń 29.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 czy ktoś ma może drzwi zewnętrzne firmy hermann czy są one bardzo drogie w porównaniu z karjowymi ,bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Napewno Hermann a nie Hormann? Wrzuć może jakiś link do strony tego producenta będzie prościej coś dorzdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 rzeczywiście hormann http://www.hormann.pl/pl/pl/kontakt/ przejęzyczyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 31.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Drogie jak q...a mać !! Copka mi dzwigło (jak to u mnie mawiają) Duuużo taniej Cię wyjdzie jak dasz to samo sobie zrobić na zamówienie z ciepłego aluminium Z resztą chyba w moim przypadku na tym się skończy Mam elewację frontowa na południe Problem poważny - drewniane stalowe Chyba będzie alu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts