buduje-garaz 29.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Czy ktos z Was robił taką bramę ?? Na co zwracać uwagę wykonujac ją ??? Czy na skrzydło profil 30x25 mm będzie za mały/słaby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demol 26.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 da się zrobić,bo zrobiłem, ale: 1. Jest ciężka - za ciężka dla automatyki2. Wychodzi niewiele taniej od gotowych, są już dostępne od 580 zł. a sam materiał wyniesie ze 300 zł. (blacha trapezowa, malowana jest droga)3. Sprężyny - ja zastosowałem od stabilizatorów zaczepu przyczepy od STARA, ale i tak siły są ogromne a zakup gotowych zbliża koszty do kupna całości. dziś gdybym miał wybierać to też bym robił (tylko dlatego, że wszystko próbuję wpierw robić sam) ale roletę a nie uchylną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts