escape 29.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Pytanie jak w temacie przymierzam sie do zakupu drzwi porta natural koncept i płytek na cały dól w kolorze grafitowym pomieszanym poł na pół z białym,niewidziałam nigdzie takiego połaczenia w aranzacji powiedzcie czy bedzie to wspołgrało z soba czy wręcz przeciwnie?Płytki wolałabym w kolorze braz -bez ale akurat niema i niewiadomo kiedy bedą poniewaz jest to II gat.płytek zirconio i cena jak i same płytki bardzo ładne,wszelkie informacje wskazane poniewaz do piętku musze się zdecydowac drzwi wenge porta,ciemy grafit negro,białe bianko i faktura kafli ....http://images25.fotosik.pl/220/0f0d6a6f4d22fc95m.jpghttp://images34.fotosik.pl/328/6ed33ff39b84587em.jpghttp://images23.fotosik.pl/256/20d964e38a46e340m.jpghttp://images24.fotosik.pl/257/270d136f5e5797b3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulqa 29.07.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dla mnie super. Odważnie połączenie, ale bardzo mi się podoba. Chciałabym mieć taką siłę przekonywania w stosunku do mojego małża. A jak będziesz układać płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.07.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam co do małża to mamy takie same gusty,czasem tylko się roznią ale i tak dochodzimy do kompromisu bedziemy układać z przesunięciem,wymiar płytki to 47,5cm x 60 cm niewiem tylko jak pomieszamy biały i grafit w sobote ma byc w tym sklepie p.architekt i może ona coś zasugeruje a jak nieto sami wykombinujemy,mi równiez wydaje się ok...ale co innego jak się tylko wydaje a jak bedzie wyglądac,płytki moga się juz kłaśc za 2-3 tygodnie a drzwi za minimum 6 tygodni więc z tąd moje obawy ze niebedzie wspołgrac....prosze jeszcze o wypowiedzi i opinie zdjecia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 30.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ciekawe jaką macie resztę domu, bo efekt takiego łączenia będzie na pewno nowoczesny i ciemny. Ale nawet jeśli wyjdzie za ciemno zawsze da sie jakoś fajnie go ożywić dodatkami. Już sobie wyobrażam na takim ciemnym tle jakiś mocno czerwony dodatek. Efekt może być super. Mi się marzyła taka łazienka, ale moja druga połowa powiedziała "o co to to nie"...no i było po szarościach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.07.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Naszym zamiarem jest własnie nowoczesny wystrój,ale obawiam się włąsnie tego zaciemnienia,czy niebedzie ponuro?I czy brąz pasuje do szarego?fakt faktem ze podłoga bedzie pomieszana z taką samą płytka w kolorze białym wiec myśle ze niebedzie mocno ciemno...ale....zawsze pozostaje ale.....Niespecjalnie znalazłam aranzacje która choc troche przypominała by moje połaczenie kolorów... Normalnie wiedziałam ze przy wykończeniówce się wykończe psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 30.07.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Spokojnie- Escape... To połączenie bardzo fajnie wygląda, na pewno będzie pasowało do nowoczesnego wnętrza. Wg mnie taki brąz dobrze się komponuje z taką szarością. Dla równowagi kolorystycznej mozesz dać na ścianę jakieś żywsze akcenty.. (pas tapety, obraz), lub wkomponować jakąś zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 30.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 WitajMam drzwi wenge i kafle szare jest ok nie moge jeszcze zrobić zdjęcia , bo wszystko jest przykryte jeszcze folią ale jak najbardziej będzie ładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja mam drzwi wenge i szarą kolekcję Tubądzina (minimal) w łazience. Z pewnością inny efekt osiągniesz w hallu i na otwartej części domu, ale od strony łazienki wygląda o tak - niestety lepszego ujęcia nie mam http://img254.imageshack.us/img254/2629/imgp2149zi8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 30.07.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja kupiłam do salonu meble wenge, a ścianę mam zamiar pomalowac na szaro. Nie wiem czy każde wenge, ale moje ma w strukturze cienkie pasemka szarego odcienia, więc jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 01.08.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Nadal mam w głowie czeski film.....jutro jade i musze coś wybrać bedzie p architekt i licze na nia ze zrobi jakąs ładną wizualizacje i przekonam się na 100%najgorsze ze mój małż niepojedzie tam ze mna ze względów zawodowych i decyzje będę musiała podjąć sama dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem...w sobote zdam relazcje co i jak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 PASUJĄ!!!!u nas drzwi nie aż tak ciemne ale dla mnie nie ma bardziej eleganckiego połączenia niż szarości i drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 03.08.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam chyba coraz bardziej przemawiają do mnie te kolory......jeśli chodzi o spotkanie z p.architekt to na środe na przygotować projekt do wglądu...jak zaakceptujemy projekt bedą zamawiać płytki..niemogę się już doczekać i mam nadzieje ze bedzie to to czego oczekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 03.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Szarości i venge , jak najbardziej!!! Mam łazienkę szarą "Mistral" Paradyż i drzwi venge (jeszcze nie założone) dla mnie ""bomba"!!!Ścianę szarą z listwą brązową i też "bomba" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts