beciaw2 30.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Czy różne klasy parkietu (w moim przypadku jesionowego) różnią się li tylko wyglądem drewna tj. ilością sęków, słojami, różnicą koloru czy też trzymaniem wymiaru? Chodzi mi o to czy w klepce 3kl lub bezklasowej będą większe szczeliny a tym samym więcej szpachli między klepkami? Ze względu na cenę kusi mnie 3kl., ale nie chcę parkietu w którym więcej szpachli niż drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Kupowałem parkiety 2 i 3 klasy róznice były tylko i wyłcznie w kolorach i usłojeniu, z tego co mówil sprzedawca robione wszystko jest z ta sama dokładnościa na tych samych maszynach, parkieciarze nie narzekali w czasie układnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts