kinia81 30.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zapraszam Wszystkich do pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zapraszam Wszystkich do pisania. no to się pierwszy wpisze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 30.07.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Cierpliwości życzę choć samej mi też jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia81 31.07.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzięki za pierwsze wpisy. Z tą cierpliwością umnie krucho. Zabardzo pragne naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.05.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam się i ja powolutku małymi kroczkami wybudujecie dom swoich marzeń,już i tak zrobiliście krok milowy macie działkę,dużo spraw związanych z budową pozałatwiane,tak że cierpliwości i do przodu,będę Wam kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.07.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam! trzymam kciuki za budowę! my też baaaardzo dużo zrobiliśmy sami, a raczej prawie wszystko i większość bez kredytu. Tak jak maż sprytny a ty robisz dobre kalkulacje to zgrany z was duet, u nas było podobnie tylko jak zamawiałam rynny i dzwonił koleś żeby dograć zamówienie to był lekko speszony, że z kobietą rozmawia Wstaw jakieś zdjęcia z zalanych fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts