jakamila 30.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Cześć. Po kilku miesiącach poszukiwań znaleźliśmy z mężem projekt który od razu wpadł nam w oko i jak na razie w grę nie wchodzi żaden inny. Problemem są warunki zagospodarowania przestrzennego. Dom nie może zajmować więcej jak 10% działki, a my mamy 1150 m2 (21x55). http://www.archon.pl/product/m477b7962bc521/PINIE_2 Postanowiliśmy wprowadzić kilka zmian na parterze i część domu podpiwniczyć. 1) podpiwniczenie pod aktualną łazienką, kotłownią, kuchnią i oczywiście holem. 2) zabudowane wejście do garażu z kotłowni 3) piec i pralnia w piwnicy 4) w aktualnej kotłowni łazienka 5) w akualnej łazience schody do piwnicy 6) kominek obracamy "twarzą" do salonu. Będzie ustawiony dokładnie w ten sam sposób co narysowany telewizor. 7) przedłużamy garaż o 1m Proszę o opinie na temat projektu i zmian które planujemy. Mam wątpliwości czy w ogóle robić piwnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_radzyminska 03.04.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam,Też bardzo podoba mi się projekt domu w piniach i też myślałam o takich samych zmianach o jakich Państwo napisali. Zastanawiam się też nad zrobieniem spiżarki w kuchni, kosztem zmniejszenia przedpokoju i zlikwidowania wejścia z przedpokoju do kuchni.Czy Państwo już budują ten domek, jeśli tak to proszę o informację gdzie. Ja będę budowała pod Olsztynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts