yaco181 09.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja o siebie sie nie martwie wiem,ze i tak skoncze marnie. Ciezkiej pracy sie nie boje Ja i krowe se wydoje Taki mamy ciezki czas.. Panna w domu,to rzecz swieta Czesto bywa nie dotknieta. Mojej winy jest tu wiele W domu bywam jak w kosciele Raz na tydzien to jest max.. Lecz koszule i przekaski To zywota temat waski. Bo obiady robie sam Kiedy tylko wolne mam. Wiec bez baby mozna zyc.. A dla prania i opery Nie zostawie swej kariery. Kocham robic to co lubie W wykonczeniach ciagle dlubie. I poddasza robie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No to pracuj, pracuj chłopienie myśl nawet o urlopienie potrzeba Ci kobietytracisz nie wiesz co, niestetygrabarz grób Ci chłopie kopie Bo jak tyle napracujeszto się nagle źle poczujeszpójdziesz wnetki do szpitalaod roboty leżeć z dalawtedy sobie pożałujesz Żeś nie zdążył panny złapaćtylko teraz możesz płakaćtyle przyjemności z głowyjużeś trupem do połowynie pomoże Ci nic psia mać ! Krowę będzie doił innynie bądź chłopie tak dziecinny zabieraj się do szukaniababki fajnej do kochaniabo Ci zmiecie ją ktoś inny Zacznij inne, nowe życiepozwól sobie być na szczyciesmak poczujesz tego świataszczęście będziesz mieć przez lataspędzać urlop z nią w Madrycie A za jakiś kawał czasudorobisz sie chłopie lasuchatkę w lesie wybudujeszdzieci sobie zaplanujeszi nie będziesz mieć już czasu Na myślenie o karierzeco najwyżej na rowerzebędziesz sobie pedałowałi niczego nie żałowałnawet wczasów na Riwierze Radzę ja Ci dobrze chłopiepomyśl teraz o urlopiejedź na wczasy wypasioneznajdziesz tam przepiękną żonękto inny zrobi przy stropie Użyj życia teraz właśniebo za parę latek zgaśnieszbędziesz stary i zgarbionybez pieniędzy i bez żonywnet Ci 60-tka trzaśnie Wtedy późno na kochanieteraz jest czas na to, paniepóki jesteś jeszcze młodypóki siły i urodypotem będzie czas na spanie Na leżenie pod pierzynąze swą starszą już dziewczynąjuż bez chęci i ochotyni kochania ni robotyspiesz się chłopie, lata płyną ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mam ja zone lecz co z tegoNie ma w tym juz nic dobregoOna zyje tak jak lubiMoze ktos ja znow poslubi.Ona niech pokocha jego. Wiec sie nie dziw droga ReniuZe czas spedzam przy robieniuJestem mlody lecz mam doscBaby daly mi juz w koscNie ma mowy o siedzeniu.. Wtedy mysle, glowa boliA jak znow mi odpier...iI zakocham sie raz trzeciNawet nie ma z tego dzieciZycie mija mi powoli Chce miec domek, dzialke, dzieciMoc zanurzac w rzece sieciLowic rybki, spac na plazyGdy sloneczko plecki prazyA nie patrzec jak czas leci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Trudno jest Ci dawać radygłowę masz nie od paradyzłote ręce, doświadczeniewięc nie grozi Ci siedzenielecz nie ruszysz bez narady Trzeba zrobić posiedzeniepospolite naradzeniei rozważyć "za" i "przeciw"dobrze, że tu nie ma dziecimożesz zadbać o marzenie Albo z żoną się dogadaszwszystko jej wyopowiadaszjaki chciałbyś być szczęśliwyjeździć z nią na Malediwydobry bieg wszystkiemu nadasz Albo każde w swoją stronębierz manatki i mamonęszukaj sobie nowej żonynie czuj się upokorzonywszystko będzie podzielone Jedna baba daje w kośćdrugiej nigdy nie jest dośćmusisz znaleźć swą połowęnie obawiać się o głowęmusisz zdusić w sobie złość Niech Ci nawet odpier ...liniech Cie więcej nic nie boliszukaj szczęścia aż je znajdzieszz kimś się wreszcie gdzieś odnajdzieszi zbudujesz coś powoli Będziesz znowu zakochanyona - "przyłóż mnie do rany"rano zrobi Ci śniadaniea po pracy drugie daniewieczór zaś pójdziecie w tany Znowu będziesz w siódmym niebiektoś pomartwi się o Ciebieda Ci kopa na dzień całykażdy dzień będzie wspaniałybędziesz wreszcie dumny z siebie I zbudujesz domek maływymarzony i wspaniałystrzelisz sobie dwójke dzieci i zanurzysz w rzece sieciniebiosa Ci będą sprzyjały Życzę Ci wiele radościszczęście szybko niech zagościw życiu Twym, młody kolegowszystkiego Ci najlepszego,dobrych w życiu Twym nowości No i dużo w banku kasykażdy na to przecież łasybo bez kasy smutne życienie ma mowy być na szczyciemieć samochód dobrej klasy Więc Ci także życzę furyz fotelami z pięknej skóryżebyś był zadowolonyz żony, dzieci i mamonyszykuj sobie już pazury ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 08.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kasa dobra dla kazdego,Dla starego i mlodegoLadna furka,okularyJestes piekny i wspanialyPanny chcialyby takiego Lecz nie furka i kasiorkaZaspokoi ci tystorkaMus poszukac dobrej babyAby miewac u niej labyI nie chodzic do doktorka. Kupic motor - yyy scigaczaZlapac 300 - moto praczaZ gazem rozbic sie na drzewieI nie martwic sie o siebieNie potrzebna wtedy dacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Co też Ci po głowie chodzi ?co też w myśli chorej rodzi ?jakie znowu rozbijaniei motoru kupowanieniech Ci z głowy głupstwo schodzi Masz przed sobą lepsze życie bycie z żoną lub nie-byciewszystko możesz poukładaćtylko trudu sobie zadaćwylądujesz wnet na szczycie Szukaj szczęścia, szukaj, szukajdo drzwi wielu pukaj, pukajznajdziesz swoje przeznaczeniei zapuścisz tam korzenietylko teraz dobrze lookaj Nie myśl nawet o doktorachnie jest teraz na to porateraz musisz szukać babyaby miewać u niej labybyleby nie była chora Musi zdrowa być jak rzepaświeża z grządki kalarepai pokaźne mieć walorya na twarzy zaś kolorya na nodze kawał trepa Żeby była jak marzenieTwych na jawie snów spełnieniecoby dzieci chciała rodzići na mecze z Tobą chodzić"życie miły, Twe odmienię ...." Zabieraj się do robotywolne chyba masz sobotyno to idź i szukaj wreszcieniech się spełni sen nareszciei pozbędziesz się zgryzoty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 10.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Z sobotami bywa roznieTone w pracy, czasem w gow.ieNowa baba nic tu nie daTowarzyszka moja biedaChcialbym sie zaglebic w proznie Moc nie myslec o zgryzocieO codziennej swej robocieSzalec, skakac i wariowacI niczego nie zalowacFajnie bywac tez na zlocie.. W pracy cisza i skupienieW nowych chatach zatrudnieniePoznawanie nowych gosciI dazenie do radosciTakie moje przeznaczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No to pracuj do sobotyi odwalaj huk robotya w niedzielę, a w niedzielęczas na jazdę, karuzelęmoże nawet na głupoty Idź poszaleć, powariowaćby niczego nie żałowaćby Ci humor dopisywałbyś za smutny zbyt nie bywałtrzeba życie konsumować Bywaj, bywaj i na zlociei zapomnij o robociepoznaj nowych fajnych ludziz nimi nikt się tu nie nudzinie myśl już o tej zgryzocie Nie zagłębiaj się w tą próżnieczasem w życiu bywa różnieraz na wozie, a raz podżycie rzuca wiele kłodraz jest w poprzek, raz podłużnie Zbieraj teraz swoje siłymusisz zawsze bywać miłybędzie sukces za sukcesempotem eksces za ekscesemby się członki nie leniły Potem zaś nabierzesz wprawydo hulanki i zabawywnet zapomnisz o zgryzociemoże nawet o robociespędzisz życie bez obawy I rozbudzisz swe pragnieniai odnajdziesz sens istnieniazaspokoisz swoje żądzebędziesz duże miał pieniądzespełnisz wszystkie swe marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 15.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 I glupoty i hulankiOraz inne potupajkiTo owoce tego swiataTego zazna kazda chataW ktorej sa wesole ranki Gdzie nie siega nikt do szklankiGdzie nie leja wódy w dzbankiGdzie nie pija, zyja w zgodzieGdzie gadaja o pogodzieI dla dzieci plota wianki Wszyscy wolni i szczesliwiWszyscy w domu urodziwiGdzie kochaja sie wzajemnieI nie zyja nadaremnieA na starosc sa juz siwi Lecz nie z picia i zgryzotyCiaglej biedy i glupotyA ze szczescia i lat wieluPrzezywanych w dobrym celuBy na starosc miewac wzloty. By byc dumnym i radosnymBy zaliczac piekne wiosnyMoc odwiedzac swoje coryNosic nowe garnituryBy pamietac po ca sa sny By moc marzyc i wspominacDobre rzeczy, zle omijacKochac wszystkich naokoloBiegac latem, nawet goloSwego zycia nie przeklinac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Każdy swoje ma marzeniaoczekuje ich spełnienianie mów mi, że chcesz niewielepostaw sobie nowe celerozbudź w sobie trochę chcenia Biegaj latem nawet gołoKochaj wszystkich naokołoi zawitaj do bram piekieł tylko innym bądź człowiekiemi uśmiechaj się wesoło Uwierz, cuda się zdarzająi niektórzy farta majątylko trzeba mocno wierzyćkażdy dzień wesoło przeżyćbrać co inni Tobie dają Dają zaś niektórzy częstomoże tłumu nie ma gęstoale uśmiech jest za darmodobre słowo Twoją karmąprawda, wiara, duma, męstwo To Ci doda wielkiej siłyi do przodu pójdziesz miłyzrobisz to co zamierzałeśniepotrzebnie tyle spałeśoby sny się Twe spełniły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Idzie wiosna Koniec zimy, idzie wiosnataka piękna i radosnajuż się dzień dłuższy robijuż kobiety uśmiech zdobizima się staje żałosna Wnet wietrzyk ciepły zawiejeobudzą się lasy i kniejesłońce nam skórę przypieczei nic się już nie odwleczedeszczyk przyrodę podleje I wstąpi w nas nadziejazaszumi las i kniejapójdziemy z koszem na grzybyalbo nad rzekę na rybyczy ja tam będę, czy nie ja ? Czy wiosny powiew poczuję ?czy miodu w lecie skosztuję ?czy zaznam błogiego cienia ?czy spełnią się moje marzenia ?czy życia posmakuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts