Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

panele w kuchni i hallu co sądzicie?

dezynwoltura

Recommended Posts

suire, dzieci się trochę zestarzały, nie trzeba wstawać po nocy... :D

A ja miałam trochę traumatyczne przeżycia z parkietem, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami.

Zdarzyło się, że 2 tyg byłam sama w domu. Wieczorem kładę się spać, a tu skrzyp, skrzyp... słyszę kroki w sąsiednim pokoju... niby wiem, że to parkiet się "podnosi",ale...a jak ktoś sie pod ten parkiet podszywa, wstaję sprawdzam, w porządku, już prawie zasypiam, znowu... i tak do 4 rano, wiadomo jak jest jasno, niech skrzypi co chce. Zmordowałam się przez te dwa tygodnie okrutnie

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OK

Wiem już na pewno: żadnych parkietów :)))

Niech mi lepiej po panelach stuka wielbiciel. A szczerze mówiąc to nie wiedziałam, że dla kogoś ten dźwięk może być taki irytujący hmm.

Mówiąc, że panele są ciepłe miałam na myśli, że przytulniej wyglądają. I stąd teraz moje pytanie. Kuchnia będzie wenge i podłoga też raczej taka? Czy może podłoga brązowawa, ale jaśniejsza od wenge, bardziej widoczne słoje.

I jakie znacie panele ciemnobrązowe (bez wpadnia w czerwień) z rowkami i wysoką klasą ścieralności? Pytam, bo oglądając sobie w monitorze to mogę tylko stwierdzić ich wymiary. Nie odpowiadam za kalibrację moich kolorków na monitorze. A i to co producent mówi to nie zawsze prawda.

Słyszałam, że Classen i KronoOriginal są ok. Zapytam jeszcze koleżanki co to panele sprzedaje.

Jedno jest pewne: panele będą.

OK

Wiem już na pewno: żadnych parkietów :)))

Niech mi lepiej po panelach stuka wielbiciel. A szczerze mówiąc to nie wiedziałam, że dla kogoś ten dźwięk może być taki irytujący hmm.

Mówiąc, że panele są ciepłe miałam na myśli, że przytulniej wyglądają. I stąd teraz moje pytanie. Kuchnia będzie wenge i podłoga też raczej taka? Czy może podłoga brązowawa, ale jaśniejsza od wenge, bardziej widoczne słoje.

I jakie znacie panele ciemnobrązowe (bez wpadnia w czerwień) z rowkami i wysoką klasą ścieralności? Pytam, bo oglądając sobie w monitorze to mogę tylko stwierdzić ich wymiary. Nie odpowiadam za kalibrację moich kolorków na monitorze. A i to co producent mówi to nie zawsze prawda.

Słyszałam, że Classen i KronoOriginal są ok. Zapytam jeszcze koleżanki co to panele sprzedaje.

Jedno jest pewne: panele będą.

my mamy kuchnie wenge i drewniana podloge ( czy tam panele drewniane - jak kto woli). do wenge dobralismy sapelle - nam kolorystycznie pasuje :) - deska trojwarstwowa balticwood cena to cos okolo 100 zl z ametr kwadrat.

• 3 months później...