kodi_gdynia 06.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 O kurde ja mam styropian Arbetu i nie ważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 06.10.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 U mnie miał być ARBET, ale dojechał RIGIPS . Nie ważyłem, ale delikatnie mówiąc nie pasuje "jak ulał" mimo, że partia ta sama. Rozbieżności występują w grubości felcu, płyty są często "przekoszone"... Ile powinna ważyć paczka FS15 z felcem? Zaczynam właśnie klejenie 280m2, więc jeszcze jakieś 85% jest w paczkach. Inwestor nie może być gapa, bo będzie biedny:( - krajowa rzeczywistość. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 czy to prawda że styropian znowu podrożałjak to się ma teraz do cen wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts