Klodziki 31.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Hej. Proszę mądre głowy o ocenę http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=50&nazwa_projektu=BENITA Z góry dziękuje P.S. A jeszcze jedno, może mi ktoś porówna z tym projektem, który tańszy, funkcjonalniejszy itd. itd. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-231,249,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 28.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam. Proszę o opinie na temat tego projektu http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=50&nazwa_projektu=%20BENITA-nowo%B6%E6&autor=Pawe%B3%20Pi%B1tka Z góry dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 28.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 zerknęłam na projekt, ale póki co powaliły mnie te wizualki -to projekt czy zdjęcie czyjegoś domu??ja też chce taką wizualkę swojego domu!!!!! buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 28.08.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 To wizualizację wnętrza projektowe, superrrr tez mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 29.08.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 MI się domek podoba bardzo, ewentualnie zastanawiam się nad zamurowaniem pustki nad salonem. U góry troszkę duże skosy, bo mała ścianka kolankowa, ale ogólnie projekt baaardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 29.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nikt nic więcej nie doda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 02.09.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I co zdecydowaliście się na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 10.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hej. Projektu jeszcze nie kupiliśmy ale jesteśmy zdecydowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.11.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 podciągam, może ktoś się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 18.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/post2701576.htm?highlight=benita#2701576Tutaj za wiele nie ma. Jak dla mnie większych wad - brak. Ładna, przyjazna i zwarta bryła. Dobry układ wnętrza, ładnie wydzielone strefy, wszystko ma swoje miejsce i przeznaczenie. Salon choć nie imponujący powierzchnią, będzie imponował przestrzenią związaną z antresolą. Trochę rozrzucone są pomieszczenia gosp. i tzw. mokre po całym domu, ale jest on zwarty i nie ma z tym wielkiego zmartwienia.Elewację przednią urozmaica lukarna i dobrze, jej brak byłby fatalny w skutkach. Z garażu nie ma przejścia do domu. Jest to zaletą, gdy zechcesz wznieść dom energooszczędny. Jest wadą przy domu, bo suchą nogą do środka się nie dostaniesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.11.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Oooo dzięki, w końcu ktoś się odezwał. Przejście do garażu jest z pom. gosp. Wyjaśniałam to z architektem, na rzucie jest błąd, w opisie jest napisane że jest przejście. Co do salonu to myślę, że łącznie z jadalnią ma 36 m kw. to nie jest źle, a nad antresolą się zastanawiam, boję się akustyki i uciekania ciepła w górę. A tak poza tym to bardzo mi się podoba. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 19.11.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Fajny domek, bo podobny do mojego (po zmianach) - wyglada jak jego mniejsza wersja Nie podoba mi sie podcien, gdzyz zabiera miejsce w domu... Jadalnia zdecydowanie przez to jest za mala (sprobuj wstawic na takiej przestrzeni duzy stol). Pokoiki na gorze sa bardzo male... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 20.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Havena, obejrzałam Twój domek, ładny też Krzyś też, bardzo. Mi akurat ta podcien tak badzo się podoba , wiem, że zabiera powierzchnię ale ...... ma być i już hahahhaha A co do pokoików to rzeczywiście nie są za duże, zastanawiam się czy troszkę nie podnieść ściankę kolankową, ale sama nie wiem jeszcze, W sumie na sypialnie też najmniejszy pokój wraz z garderobą w zupełności mi wystarczy, przeciez tam się tylko śpi. Ale w Krzysiu też nie ma za wielkich, tylko ten 19, a tak to mają po 9.5 kw. A powiedz mi pustkę nad pokojem zostawiasz???? Ja się bardzo nad nią zastanawiam, czy ją zostawić. Tzn. bardzo mi się podoba ale są opinie że jest niepraktyczne, bo ucieka ciepło, akustyka itd. itd. Co myślisz?? A napisz mi jeszcze jeśli możesz jaką masz ściankę kolankową w Krzysiu, tzn. jak wysoką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Havena, obejrzałam Twój domek, ładny też Krzyś też, bardzo. Dzieki A co do pokoików to rzeczywiście nie są za duże, zastanawiam się czy troszkę nie podnieść ściankę kolankową, ale sama nie wiem jeszcze, W sumie na sypialnie też najmniejszy pokój wraz z garderobą w zupełności mi wystarczy, przeciez tam się tylko śpi. Ale w Krzysiu też nie ma za wielkich, tylko ten 19, a tak to mają po 9.5 kw. Na sypialnie pewnie moze byc, ale dla dzieci nie bardzo - wszak spedzaja tam wiekszosc czasu, zapraszaja swoich gosci... Dlatego u nas beda tylko dwa pokoje na gorze - dla dziewczyn (likwidujemy scianke dzialowa). W ogole cala gora bedzie dla nich A powiedz mi pustkę nad pokojem zostawiasz???? Ja się bardzo nad nią zastanawiam, czy ją zostawić. Tzn. bardzo mi się podoba ale są opinie że jest niepraktyczne, bo ucieka ciepło, akustyka itd. itd. Co myślisz?? O tak, zauroczyla nas ta pustka, zostaje! Bedziemy miec wszedzie podlogowke, mam nadzieje, ze bedzie cieplo... Akustyka pewnie straszna, pozyjemy, zobaczymy. Powodzenia w budowaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A napisz mi jeszcze jeśli możesz jaką masz ściankę kolankową w Krzysiu, tzn. jak wysoką? Scianki kolankowej nie mamy wcale I nie planujemy - wykorzystamy to miejsce na garderoby dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 20.11.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dziękuje Ci bardzo za odp. My na razie mamy jedną córunię, malutką, ale w planach jest jeszcze jedno, więc dwa pokoje na górze dla dzieci muszą być no i nasza sypialnia. O ściankę pytałam bo w Benicie jest bardzo mała, zaledwie 24 cm, dlatego też pow. nie są za duże. No a ta pustka bardzo mnie męczy i sama nie wiem co z nią zrobić haha. Nie byłam nigdy w domu z taką pustką, antresolą więc nie wiem jak to się odczuwa taką przestrzeń i jak to wygląda. Pozdrawiam serdecznie i również życzę powodzenia w budowaniu. P.S. My się dopiero przymierzamy na przyszły rok, ale przez ten kryzys tez nie wiemy czy jeszcze roku nie przetrzymamy, choć bardzo bym tego nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 20.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mi się podoba bardzo. Może ktoś jeszcze się wypowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 30.12.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabud 01.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts