Pod fikusem 31.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 W tym roku poraz perwszy zakwitła mi juka koreańska, a teraz to już właściwie przekwitła, chciałam sciąć pęd kwiatowy ale jest strasznie twardy, stąd moje pytanie zostawić (czemuś ma to służyć? ) czy się pomęczyć i wyciąć (bo nie wygląda za ładnie teraz) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikka55 31.07.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jeśli chodzi o jukę ogrodową, to te pędy kwiatowe trudno ściąć, ale bardzo łatwo po prostu złamać. Tak więc nie ma problemu z usunięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 31.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Juka karolińska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts