Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Minimal Tubądzina w kuchni

kasia1980

Recommended Posts

a co będziesz miała położone na podłodze? Jaki kolor mebli? Ja planuje kremowe i pomyślałam, że szarości będą pasowały...

Na podlodze szary gres - Jupiter Paradyza, niezbyt trafiony wybor bo sa zbyt wzorzyste i troche odcieniem (za cieple) roznia sie od Minimala na scianie, ale trudno musi juz tak zostac.

A meble jasne w kolorze debu, blat kuchenny tez szary.

• 2 weeks później...

Moja kuchnia juz (prawie) gotowa.

Zaskoczyla mnie jedna rzecz, ktorej nie zauwazylam w sklepie - te plytki Minimal maja biala obwodke :-? A ja chcialam miec jednolita sciane nad blatem i dac fuge w kolorze takim w jakim jest plytka. I teraz nie wiem co zrobic - fugowac na ciemno czy jasno? a moze da sie te biale brzegi czyms zamalowac?

http://img105.imageshack.us/img105/2687/minimal1fy2.jpg

http://img105.imageshack.us/img105/4928/minimal2pn6.jpg

:oops: :oops: Pisałaś że masz Jupitera. Gapa ze mnie. Zrób fotkę jak to wygląda. Ja myślę nad seriaMistral, też z Paradyża, bo płytki gresowe 33 na 33 do kuchni wydają mi się za małe

wkleje troche fotek jak tylko posprzatam i zamontuje reszte frontow w szafkach :)

na razie kuchnia sluzy jako skladzik balaganu remontowo-przeprowadzkowego

zgadzam sie co do wielkosci plytek - lepiej na podlodze wygladalyby co najmniej 40-stki, moje 30x30 sa za male. I teraz zdecydowanie polozylabym plytki w innym kolorze niz szary - np. piaskowe lub jakies brudno-zolte. W mojej kuchni kolor szary mial byc uzupelnieniem, a stal sie dominujacy przez ta podloge. Ale coz, madry Polak po szkodzie ;) Musze pokombinowac z dodatkami zeby nie bylo tak ponuro.