kasia1980 31.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Czy seria lazienkowa, jaką jest Minimal nadaje się do polożenia w kuchni? Podobają mi się te szarości. A może znacie inne plytki w takich wlaśnie odcieniach (jasny szary) . Fotki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 31.07.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 ja juz lada dzien bede miala nad blatem kuchennym polozony minimal, ten ciemniejszy odcien - zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 01.08.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a co będziesz miała położone na podłodze? Jaki kolor mebli? Ja planuje kremowe i pomyślałam, że szarości będą pasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciaw2 01.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mam łazienkę w minimalu-cudna jest. Na płytkach podłogowych nic nie widać (ani włosów, ani kurzu ani brudu budowlanego), są matowe nie widać pozostawionych otoczek z kropli wody, nie trzeba polerować , przejadę mopem i już. Żałuję że nie położyłam ich w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 01.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a co będziesz miała położone na podłodze? Jaki kolor mebli? Ja planuje kremowe i pomyślałam, że szarości będą pasowały... Na podlodze szary gres - Jupiter Paradyza, niezbyt trafiony wybor bo sa zbyt wzorzyste i troche odcieniem (za cieple) roznia sie od Minimala na scianie, ale trudno musi juz tak zostac. A meble jasne w kolorze debu, blat kuchenny tez szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 11.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Moja kuchnia juz (prawie) gotowa. Zaskoczyla mnie jedna rzecz, ktorej nie zauwazylam w sklepie - te plytki Minimal maja biala obwodke A ja chcialam miec jednolita sciane nad blatem i dac fuge w kolorze takim w jakim jest plytka. I teraz nie wiem co zrobic - fugowac na ciemno czy jasno? a moze da sie te biale brzegi czyms zamalowac? http://img105.imageshack.us/img105/2687/minimal1fy2.jpg http://img105.imageshack.us/img105/4928/minimal2pn6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 12.08.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Karolina bardzo ładna kuchnia. Prosze o więcej zdjęć bo właśnie u siebie chcę coś takiego. Co do fugowania... Dałabym białą fugę żeby stopiła się z tymi obwolutami. Nie kombnowałabym z malowaniem. Jakie masz kafle na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 12.08.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pisałaś że masz Jupitera. Gapa ze mnie. Zrób fotkę jak to wygląda. Ja myślę nad seriaMistral, też z Paradyża, bo płytki gresowe 33 na 33 do kuchni wydają mi się za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 12.08.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pisałaś że masz Jupitera. Gapa ze mnie. Zrób fotkę jak to wygląda. Ja myślę nad seriaMistral, też z Paradyża, bo płytki gresowe 33 na 33 do kuchni wydają mi się za małe wkleje troche fotek jak tylko posprzatam i zamontuje reszte frontow w szafkach na razie kuchnia sluzy jako skladzik balaganu remontowo-przeprowadzkowego zgadzam sie co do wielkosci plytek - lepiej na podlodze wygladalyby co najmniej 40-stki, moje 30x30 sa za male. I teraz zdecydowanie polozylabym plytki w innym kolorze niz szary - np. piaskowe lub jakies brudno-zolte. W mojej kuchni kolor szary mial byc uzupelnieniem, a stal sie dominujacy przez ta podloge. Ale coz, madry Polak po szkodzie Musze pokombinowac z dodatkami zeby nie bylo tak ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts