Neo23 28.09.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Czy mógłby mi ktoś doradzić jakiej firmy warto kupic drzwi wewnetrzne a jakich firm unikać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 28.09.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Neo 23 - W srodkowej części ekranu masz szukaj tam wpisz drzwi i masz co czytać do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 27.02.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 no wlasnie szadam - do rana. ja tez szukam konkretnego watku o drzwiach wewnetrznych z jakimis opiniami. z wyszukiwarki mam ponad 900 tematow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 27.02.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 no wlasnie szadam - do rana. ja tez szukam konkretnego watku o drzwiach wewnetrznych z jakimis opiniami. z wyszukiwarki mam ponad 900 tematow Jak już wysiedzisz do rana nad tym pasjonującym wątkiem otworów , to mi wskaż, najcenniejsze,proszę. Problem drzwi wewn. i mnie dotyczy. Jeśli wytrwam,zrewanżuję się równie pojemnym tematem (drżę przed oknami ),bo tam jest chyba 100 razy więcej postów. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.02.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Nie wskażę konkretnej firmy produkującej drzwi wewnętrze.Sama skorzystałam z usług lokalnej firmy prywatnej, która zrobiła wszystkie drzwi wewnętrzne w naszym domu.Cena 1 szt. (skrzydło, ościeżnica, szybki, listwy maskujące) ok. 1000 zł.Zdjęcie m.in drzwi tu: http://foto.onet.pl/upload/7/74/_138138_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 27.02.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Jeśli wytrwam,zrewanżuję się równie pojemnym tematem (drżę przed oknami ),bo tam jest chyba 100 razy więcej postów. pozdr. Oj, znam ten problem, ale ja już jestem po oknach Czytałam raz od początku, raz od końca, w końcu się udało. Ale ciężka praca te czytanie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.02.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Dla mnie są ciekawe drzwi produkowane przez Stolbud Włoszczowa.http://www.stolbud.pl/Mam od nich na razie drzwi w bloku, al widziałem teraz na targach w Łodzi i na stronie mają takie do domu, drewniane całe i z szybami.Ceny wydają mi się wsepnie też dobre.Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts