reniaS 25.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 CześćNa dniach ma wejśc elektryk. Umawiałam się z nim na 50 zł za punkt (R+M).Ale z wypowiedzi wygląda mi że coś się niedokładnie umawiałam.Pomóżcie proszę. Co mam uściślić z elektrykiem aby potem nie był zgrzytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Co mam uściślić z elektrykiem aby potem nie był zgrzytów?Przedstaw mu finalny projekt instalacji i poproś o całościową wycenę materiału i robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 11.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 teściu mi opowiadał jak kiedyś naprawiał instalację która była zrobiona tak: do gniazdka dochodził kabel czarny od puszki wychodził biały, po drodze między nimi był połączony jeszcze sznur od żelazka (taki w szmacianej otulinie) połączenie skręcone i zaizolowane taśmą i zatynkowane w ścianie - ściana w zimie "grzała" aż kiedyś kogoś kopnęła i postanowili naprawić... Znam żywy przykład domu, gdzie kiedyś coś się sfajczyło na jednym przewodzie i w ścianę został wsadzony... gwóźdź do połączenia dwóch przewodów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts