parole 01.08.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jaki jest koszt pokrycia dachu dachówką cementową(okolice Warszawy)?Pow dachu ok 300m2, ile za materiał a ile robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 02.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witaj my płaciliśmy 50 zł/netto/metr2 dachu za robociznę - od więźby w górę: łaty, kontrłaty, folia, okna dachowe (6 szt), 2 świetliki, wszelkie obróbki blacharskie, stopnie i ława kominiarska, rynny. Plus oczywiście koszt materiałów, kładliśmy dachówkę caramiczną glazurowaną, na którą dekarze trochę narzekali, że trudna w układaniu, bo bardzo śliska. pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parole 04.08.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dziękuję za odpowiedź. Czy mogę prosić Cię o namiary na dekarzy? pozdrawiamparole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 wysyłam na priv pozdrawiam,b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shafireq 07.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 czy ja też mogłabym prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts