stukpuk 07.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A scinki blachy które mi zostały po dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.08.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! No raczej że liczyłam że znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! No raczej że liczyłam że znajdziesz Nigdy nie przepuszczę okazji żeby kija zamoczyć............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! No raczej że liczyłam że znajdziesz Nigdy nie przepuszczę okazji żeby kija zamoczyć............. Zamoczyć mówisz? I to a propos wątku o zatapaniu w fundamentach??? Twoja perwersja przerasta jednak moje zdolności pojmowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! No raczej że liczyłam że znajdziesz Nigdy nie przepuszczę okazji żeby kija zamoczyć............. Zamoczyć mówisz? I to a propos wątku o zatapaniu w fundamentach??? Twoja perwersja przerasta jednak moje zdolności pojmowania... A kto tu o sexie mówi?! Co to za aluzja?! Ja od dzieciństwa wędkuje Hooby jak każde inne........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Męża wrzuciłaś w fundament?? a mnie sie gdziez zona zapodziala pare miesiecy temu .... myslalem, ze na plotki wyszla .... Na płotki? To ona wędkuje? To na pewno Stuk ją porwał DORCIA myślałaś , że nie znajdę tego postu?! No raczej że liczyłam że znajdziesz Nigdy nie przepuszczę okazji żeby kija zamoczyć............. Zamoczyć mówisz? I to a propos wątku o zatapaniu w fundamentach??? Twoja perwersja przerasta jednak moje zdolności pojmowania... A kto tu o sexie mówi?! Co to za aluzja?! Ja od dzieciństwa wędkuje Hooby jak każde inne........... Oj tam od dzieciństwa - retrofooda nie przebijesz! PS To Ty pierwszy powiedziałeś "sex"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts