Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aurea

Recommended Posts

Witam!

Mam pytanie.

Pracuję dla instytutu robiącego statystykę. Mam teraz jedno z trudniejszych badań. Muszę znaleźć do końca weekendu cztery osoby używające w swoim domu lekki olej opałowy. Czasu mam mało, bo dorabiam te ankiety za innych na ostatnią chwilę.

Postanowiłam poszukać takich osób na forach.

Czy któraś z osób spełniających to kryterium, czyli użytkownicy oleju opałowego lekkiego, zgodziłaby się na tą 15-to minutową ankietę. Mieszkam w Krakowie i szukam kogoś z województwa małopolskiego. Może takie osoby mieszkają w innym mieście, jestem gotowa przyjechać tylko dla tej jednej ankiety, bo mamy ogromne naciski odgórne w pracy na terminowość.

Ten olej może być kupowany od stacji benzynowych bezpośrednio(z wyjątkiem PKN ORLEN), lub od autoryzowanych dystrybutorów w tym także Orlenowskich.

Jeśli zgodzisz się na ankietę to odezwij się do mnie, mój mail: [email protected]

Ankiety są przeprowadzane na kwestionariuszach elektronicznych, są zapisane w programie komputerowym i powinnam się spotkać z respondentem, żeby ją przeprowadzić. Ewentualnie można by przeprowadzić tą ankietę przez skype.

Pozdrawiam i czekam na ewentualny mail/odpowiedż na forum.

P.S.

Szukam czterech takich osób, może między Wami, odwiedzającymi to forum znajdę respondentów.

Pozdrawiam :)

Aurea

Szukam czterech takich osób, może między Wami, odwiedzającymi to forum znajdę respondentów.

Nie szukasz a siedzisz i czekasz. Włacz szukaczke wyszukaj włąsciwy wątek tam znajdziesz ludzi co ogrzewają olejem.

I ja bym wstawił wiecej !!!!! w tytule, teraz jak na to patrze to myśle chodzi o gaz. Wchodze a tu o olej.

Wysil sie troszke.