Aurea 01.08.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam! Mam pytanie. Pracuję dla instytutu robiącego statystykę. Mam teraz jedno z trudniejszych badań. Muszę znaleźć do końca weekendu cztery osoby używające w swoim domu lekki olej opałowy. Czasu mam mało, bo dorabiam te ankiety za innych na ostatnią chwilę. Postanowiłam poszukać takich osób na forach. Czy któraś z osób spełniających to kryterium, czyli użytkownicy oleju opałowego lekkiego, zgodziłaby się na tą 15-to minutową ankietę. Mieszkam w Krakowie i szukam kogoś z województwa małopolskiego. Może takie osoby mieszkają w innym mieście, jestem gotowa przyjechać tylko dla tej jednej ankiety, bo mamy ogromne naciski odgórne w pracy na terminowość. Ten olej może być kupowany od stacji benzynowych bezpośrednio(z wyjątkiem PKN ORLEN), lub od autoryzowanych dystrybutorów w tym także Orlenowskich. Jeśli zgodzisz się na ankietę to odezwij się do mnie, mój mail: [email protected] Ankiety są przeprowadzane na kwestionariuszach elektronicznych, są zapisane w programie komputerowym i powinnam się spotkać z respondentem, żeby ją przeprowadzić. Ewentualnie można by przeprowadzić tą ankietę przez skype. Pozdrawiam i czekam na ewentualny mail/odpowiedż na forum. P.S. Szukam czterech takich osób, może między Wami, odwiedzającymi to forum znajdę respondentów. Pozdrawiam Aurea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 01.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Szukam czterech takich osób, może między Wami, odwiedzającymi to forum znajdę respondentów. Nie szukasz a siedzisz i czekasz. Włacz szukaczke wyszukaj włąsciwy wątek tam znajdziesz ludzi co ogrzewają olejem. I ja bym wstawił wiecej !!!!! w tytule, teraz jak na to patrze to myśle chodzi o gaz. Wchodze a tu o olej. Wysil sie troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts