sevageivi 04.08.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 myśmy widzieli te płytki w połączeniu z fugą "naturalną". Całkiem ładnie się komponowało nie wiem tylko jak z czyszczeniem, bo ona dość jasna jest. Ale z płytkami wygląda cudnie dzwoniliśmy do producenta, do ceramiki gresu. Powiedzieli że te płytki dla leroy merlin nie różnią się niczym od tych dla saloonów. Więc jedziemy dziś zamówić je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowpoczta.fm 02.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam I jak przedstawia się ta płytka (Milo Savia)? W sklepie bardzo mi się podoba?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.08.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ja mam cezene bezjestem bardzo zadowolonamam to dobrane pod plytki kuchenne, ktore mialy co prawda panele na podloge, ale za jasne i wybralismy cezeneze wzgledu na to ze juz uzytkuje, a jeszcze trwa budowa (ale kuchnie mam) to moge napisac jak sie czyscimam fuge brazowa jak te kropeczki na plytkach myje sie super zamiatam i mopuję, kurz, ciasto jak spadnie przy kreceniu, sosy, tluste, slodkie i ogolnie wszystkopolecamco do kładzeniaalbo jakubowa ma inny kolor braz moze tego nie maale ja mam bez i one maja wzorek!!!uklada sie tak zeby wyszly pasy bezu i pasy tych ciemniejszych kropeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka01 02.08.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Mam w łazience i polecam mozaikę z serii Orientale - Nowa Gala. Plus: gratka dla fanów naturalnych wnętrz, kamienia itd. Minusów nie zauważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts