saper 01.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mam do polozenia troche plytki klinkierowej na elewacji - slupy pare scian, podciagi, cokol. Facet ktory robi mi elewacje zaproponowal dzis cene ... 300 PLN / m2 . Sama robocizna - bez materialow. Gdy mu powiedzialem ze jestem zszokowany i zapytalem czym to sie rozni od polozenia plytek ktore kosztuje 50 PLN/m2, powiedzial ze na prostej scianie moze zejsc minimalnie do 200 PLN/m2, ale na innych elementach musi byc 300 PLN/m2. Jest pare naroznikow, slupy, wiec bedzie troche ciecia - ale zeby az tyle. Mam 10 slupow - obwod ok. 2m wysokie jakies 3m - czyli 6 m2, czyli 1800 PLN za slup ? Pkus inne elementy - w sumie ok. 110 m2 plus cokol (jeszcze nie liczylem. Czyli 33 kpl + cokol. Sama robocizna - bez materialow. Prosze powiedzcie, czy to normalna cena (Wroclaw) ? pozdrawiam saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin72 02.08.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Trudno pisac jeśli sie tego nie widzi, lecz według mnie 60zl/m2 to cena realna, i dodatkowo flizowanie jesli sobie pan życzy.Ale żeby zaraz 300zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 03.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 300Pln to nawet z materiałem jest kosmos Robocizna od 55 Pln do 120 Pln w zależności od ilości cięcia, wysokości i pomysłu inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 04.08.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 300Pln to nawet z materiałem jest kosmos Robocizna od 55 Pln do 120 Pln w zależności od ilości cięcia, wysokości i pomysłu inwestora. Dzieki. I tak bede szukal. Niektorzy nie maja juz umiaru ... . pozdrawiam saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 04.08.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Trudno pisac jeśli sie tego nie widzi, lecz według mnie 60zl/m2 to cena realna, i dodatkowo flizowanie jesli sobie pan życzy. ... A co to jest to flizowanie ? pozdrawiam saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts