stachanczyk 02.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam wszystkich na forum Dziś stuknęła mi 30tka Od 2 miesięcy mam ukochaną żonkę Od pół roku mieszkamy razem w Krakowie (wynajmujemy) i marzymy o własnym kącie (nic szczególnego powiecie). Początkowo miało być mieszkanie, ale po kilku miesiącach mieszkania w bloku (wcześniej mieszkałem w prywatnym domku) zacząłem się źle czuć, tyć i marudzić ku niezadowoleniu żonki. W tej chwili nasz cel do domek Nasze nieszczęście to ..... Kraków .... ze względu na ceny gruntów. Szukamy działki w obrębie max. do 30km licząc od Bieżanowa. Upatrzyliśmy trzy, każda po około 50 000 za ok 10a Mamy za sobą spotkania w Banku Millenium, PKO BP, Money Expert, Open Finance. Mamy możliwość dostania kredytu na działkę (50 000) a potem powiększyć go o kolejne 300 000. I właśnie w takiej cenie mamy zamiar zbudować domek o pow. użytkowej 100 - 150m2. Od dziś będziemy chłonąć wiedzę z tego forum i przyglądać się postępom w realizacji Waszych przedsięwzięć. Napewno będziemy potrzebowali wskazówek i wielu rad, dlatego bardzo proszę o wklejanie linków. Oczywiście służymy też swoim doświadczeniem z dnia na dzień coraz większym. WITAM JESZCZE RAZ BARDZO SERDECZNIE WAS WSZYSTKICH. I POZDRAWIAM OCZYWIŚCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot1 02.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 to wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witam, witam, tym bardziej, że Lew... mrrrrrrr... powodzenia w budowaniu i w małżeństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witam serdecznie...ziomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts