arkbud 02.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 czy na zmiane rodzaju ogrzewania musze wystapic o pozwolenie zamienne? w projekcie mam butle z gazem, mysle nad zmiana ogrzewania na ekogroszek i umieszczenia kotlowni w garazu wolnostojacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saabb 02.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że nie. Zobacz tylko w warunkach zabudowy czy nie masz jakichś ograniczeń. Na pozwolenie zamienne będziesz czekał i czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkbud 03.08.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 a jesli przenosze kotlownie do innego pomieszczenia, czy tego nie beda sie czepiac? w WZ mam zapis ze moge uzywac kotlow na paliwa stale typu wegiel,drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts