supernova 02.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam, szukam bezskutecznie chłodziarko-zamrażarki (koniecznie z kostkarką i to wewnetrzną, a nie na drzwiach) zwanej 'side-by-side', czyli z podwójnymi drzwiami. Musi być do zabudowy, czyli z możliwością instalacji frontów do zabudowy, np. płytą MDF, bez żadnych dziur na kostkarkę, wodę itp. Szukam bezskutecznie... Wszystkie są srebrne, czarne, inox, stalowe lub kolorowe z kostkarką na jedym ze skrzydeł drzwi - w żadnej nie znalazłam możliwości zabudowania frontów płytą MDF w kolorze pozostałych szafek.Gdyby ktoś wiedzial, bardzo proszę o podpowiedź.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 02.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witamrozczaruję cię niestety nie ma sama swego czasu szukałam i zdecydowałam sie na lebherra chłodziarke do zabudowy i osobno zamrażarkę i nie żałuję , bo wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernova 02.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzięki za szybką reakcję!i pomysł!A masz kostkarkę w chłodziarce (lodówce)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 02.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 nie ale nie jest mi to potrzebne , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts