Sławas7 29.02.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 znalazlem takie podziękowanie ,może ta firma jest godna uwagi odaroDOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 29 Lip 2003Posty: 959 Wysłany: Pon, 21 Styczeń 2008 00:14 Temat postu: Podziękowania dla Ziegel-Fertigteil-Elem.. nadproża roletowe Chciałbym publicznie podziękować firmie produkującej nadproża roletowe. http://www.zfe-ziegel.com/ Chciałbym podziękować za jakość obsługi, za dobrą współpracę, za dobry kontakt z klientem w tym za kierowanie się zasadą klient nasz pan, która objawiała się między innymi wykonaniem dodatkowego stabilizatora do mocowania górnej części ościeżnicy okna, mimo że nigdy wcześniej tego nie robili i wcale nie musieli tego robić. Chciałbym również podziękować za to że w okresie przerwy produkcyjnej w okresie zimowym wykonali dla mnie i dostarczyli na budowę jedno dodatkowe nadproże ze Szczecinka pod Warszawę po tym jak musiałem wymienić nadproże zniszczone przez dźwig. Jestem bardzo zadowolony z nadproży i podejścia firmy do klienta. Uważam że takie firmy warto promować publicznie może inni wezmą przykład do naśladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 01.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 znalazlem takie podziękowanie ,może ta firma jest godna uwagi odaro DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 29 Lip 2003 Posty: 959 Wysłany: Pon, 21 Styczeń 2008 00:14 Temat postu: Podziękowania dla Ziegel-Fertigteil-Elem.. nadproża roletowe Chciałbym publicznie podziękować firmie produkującej nadproża roletowe. http://www.zfe-ziegel.com/ Chciałbym podziękować za jakość obsługi, za dobrą współpracę, za dobry kontakt z klientem w tym za kierowanie się zasadą klient nasz pan, która objawiała się między innymi wykonaniem dodatkowego stabilizatora do mocowania górnej części ościeżnicy okna, mimo że nigdy wcześniej tego nie robili i wcale nie musieli tego robić. Chciałbym również podziękować za to że w okresie przerwy produkcyjnej w okresie zimowym wykonali dla mnie i dostarczyli na budowę jedno dodatkowe nadproże ze Szczecinka pod Warszawę po tym jak musiałem wymienić nadproże zniszczone przez dźwig. Jestem bardzo zadowolony z nadproży i podejścia firmy do klienta. Uważam że takie firmy warto promować publicznie może inni wezmą przykład do naśladowania. Widzę że ktoś mnie tutaj cytuje... Mogę się jeszcze raz podpisać pod tym co wcześniej pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts