lap.lukasz 03.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam Mam pewien problem oraz związane z tym pytanie. Zostało mi kilka arkuszy zwykłej płyty G-K którą chciałbym wykorzystać w łazience, czy można ją tam zastosować i kleić na nią glazurę ? Czy wystarczy zagruntować ją wcześniej unigruntem, czy jednak lepiej kupić nową specjalną płytę zieloną ? Jedno jest pewne, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, nie chciałbym zęby oszczędzając w tej chwili parę zł na jakiś czas zaczęły odskakiwać płytki w nowej łazience. Z góry dziękuje za pomoc i radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nozib 07.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 spoko dawaj zwykla plytezainwestuj jedynie w opryskiwacz ogrodniczyi z niego zagruntuj dwukrotnie caloscjak bedziesz klad plyte to zachowaj odstep od podlogia polozone plytki na tej plycie dobrze zafuguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak bedziesz klad plyte to zachowaj odstep od podlogiWłaśnie - jaka powinna być ta odległość montowanej płyty od podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nozib 07.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak bedziesz klad plyte to zachowaj odstep od podlogiWłaśnie - jaka powinna być ta odległość montowanej płyty od podłogi? ja zawsze kladlem na grubosc dwoch plyt 2,4cm z prostego wzgledy takie robilem podkladki chodzi o to zeby woda z podlogi nie dostawala sie do plyty od jaj dolnej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak bedziesz klad plyte to zachowaj odstep od podlogiWłaśnie - jaka powinna być ta odległość montowanej płyty od podłogi? ja zawsze kladlem na grubosc dwoch plyt 2,4cm z prostego wzgledy takie robilem podkladki chodzi o to zeby woda z podlogi nie dostawala sie do plyty od jaj dolnej stronyO ciekawe podejście. A potem płytki na tym kawałku nie są do niczego przyklejone? Bo na to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nozib 07.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak bedziesz klad plyte to zachowaj odstep od podlogiWłaśnie - jaka powinna być ta odległość montowanej płyty od podłogi? ja zawsze kladlem na grubosc dwoch plyt 2,4cm z prostego wzgledy takie robilem podkladki chodzi o to zeby woda z podlogi nie dostawala sie do plyty od jaj dolnej stronyO ciekawe podejście. A potem płytki na tym kawałku nie są do niczego przyklejone? Bo na to wychodzi. no tak ale jeszcze musza podejsc plytki podlogowe z klejem co daje +/- 2cm czyli zostaje okolo 4mm co przy plytce niema znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts