mama1 23.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o rany ja tez ciagle pisze ze wiem co to jest drewno i ze inaczej polozylbym finishco do demontazu przy kafelkach ...ja przeciez mowilem o tym mojemu "mistrzowi" ale nie on swoje wie nie i koniec...listwa odpada nawet nie ma takiej opcji przypomne jeszcze raz byla jedna ekspertyza na ktorej podstawie zglosilem reklamacje...bylo tam zalecenie ponownego cyklinowaniateraz wezme kogos innego co do wylewki PP nr3/2008 :" Nalezy pamietac takze, by po dokonaniu pomiaru CM spisac protokol, w ktorym zawarte beda informacje o wynikach pomiaru. Protokol taki,poszerzony o pomiary wilgotnossci i temp powietrza oraz wilgotnosci drewna, jest obowiazkowy dokumentem, ktory powinien byc przechowywany przez parkieciarza wraz z umowa."i enty raz powtorze brak tego protokolu zamierzam wykorzystac...tu mi bogowie sprzyjaja...fakty dlaczego nalezy czekac na pw napisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 23.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o rany ja tez ciagle pisze ze wiem co to jest drewno i ze inaczej polozylbym finish co do demontazu przy kafelkach ...ja przeciez mowilem o tym mojemu "mistrzowi" ale nie on swoje wie nie i koniec...listwa odpada nawet nie ma takiej opcji przypomne jeszcze raz byla jedna ekspertyza na ktorej podstawie zglosilem reklamacje...bylo tam zalecenie ponownego cyklinowania teraz wezme kogos innego co do wylewki PP nr3/2008 :" Nalezy pamietac takze, by po dokonaniu pomiaru CM spisac protokol, w ktorym zawarte beda informacje o wynikach pomiaru. Protokol taki,poszerzony o pomiary wilgotnossci i temp powietrza oraz wilgotnosci drewna, jest obowiazkowy dokumentem, ktory powinien byc przechowywany przez parkieciarza wraz z umowa." i enty raz powtorze brak tego protokolu zamierzam wykorzystac...tu mi bogowie sprzyjaja...fakty dlaczego nalezy czekac na pw napisalem Brak protokółu musisz wykorzystac! To duży błąd parkieciarza. Adwokat musi wykaza sie duzą znajomością tego zagadnienia. Sądy nie zawsze tego czego nie ma w kodeksach chcą akceptowac. na razie sprawa do sądu i czekanie na rzeczoznawcę biegłego sądowego w dziedzinie parkieciarstwa! Napewno sprzyjają ci porady na tym forum. O tych protokółach pisałem cały czas. Również w PP nr3/2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts