Łukasz kraków 03.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zamówiłem meble na zamówienie i stolarz niewymierzył sobie piekarnika który ma troche niestandardowe wymiary co teraz zrobić szafka jest 60 a piekarnik ma 590cm kombinować samemu jak to zrobić żeby wszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.08.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No co Ty! Jeśli było na zamówienie i sobie źle zmierzył, to niech zrobi na nowo. Przecież za to płaciłeś, nie robił Ci tego w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 03.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zamówiłem meble na zamówienie i stolarz niewymierzył sobie piekarnika który ma troche niestandardowe wymiary co teraz zrobić szafka jest 60 a piekarnik ma 590cm kombinować samemu jak to zrobić żeby wszedł? jak on ma 590cm to chyba masz piekarnie w kuchni, dobrze że się wogóle zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No co Ty! Jeśli było na zamówienie i sobie źle zmierzył, to niech zrobi na nowo. Przecież za to płaciłeś, nie robił Ci tego w prezencie Dokładnie - po prostu każ mu zrobić nowy mebel na ten piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 04.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 szafka jest 60 a piekarnik ma 590cm kombinować samemu jak to zrobić żeby wszedł? Zakładam, że szafka ma 60 cm, a piekarnik 59cm. Przepraszam ale nie rozumiem problemu... Zwykle piekarniki pod zabudowę mają szerokość 59,5cm więc, wg mnie Twój jest jak najbardziej typowy. I typowo powinien wejść w szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 04.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 W parametrach mojego piekarnika pisze że ma 59,7cm szerokości i wszedł do standardowej szafki 60tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz kraków 04.08.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 tylko problem bo po bokach ma szyny które powinny wejść na szafkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts