DamianM 03.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 WitamMam na dzialce kilka naprawde dorodnych olch do sciecia, gdyz znajduja sie w obrebie planowanego domu. Ostatnio uslyszalem, ze zamiast scinania lepiej sprobowac przy pomocy np. spychacza wyrwac drzewa od razu z korzeniami. Po scieciu drzewa jest podobno duzo ciezej wyrwac spychaczem samych korzeni.Czy ktos z Was ma doswiadczenie z usuwaniem drzew od razu probujac je wyrwac z korzeniammi? Jezeli tak to prosze o informacje, czy jest to metoda skuteczna i logistycznie skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 ściąć na wysokości 1,5m. Potem spychacz lub koparka poradzi sobie z wyrwaniem korzeni. Całe drzewo to raczej będzię mało wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 W zależności jak duży ten spychacz. Na filmach wojennych można zobaczyć jak całe drzewo się kładzie pod czołgiem Warto rozważyć i taką możliwość vs wyrywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.08.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Warto rozważyć i taką możliwość vs wyrywanie. Tzn czołgiem? Nie widziałem ostatnio żadnego ogłoszenia w mojej okolicy "usługi czołgiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Warto rozważyć i taką możliwość vs wyrywanie. Tzn czołgiem? Nie widziałem ostatnio żadnego ogłoszenia w mojej okolicy "usługi czołgiem" Nie musi być od razu czołg.Może być odpowiednio duży spychacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts