piterazim 06.08.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 moze warto łączyć się przez HSDPA ?? Może i warto - na 10% powierzchni kraju nie czarujmy się ta technologia w Polsce jeszcze raczkuje na chwilę obecna kupno modemu 7,2 Mb tj jak kupno Hayabusy (albo Ferrefi dla samochodzarzy) na polne drogi, na większości obszarów jest dostępne GPRS / EDGE czyli w porywach 250 kbit/s, czyli szału nie ma mały link do testów http://www.nhl.pl/lofiversion/index.php/t2819.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam Orange. Chodzi, ale nędznie, do tego smiesznie małe limity transferu danych. A drogi jak 150. Gdybym miała zasięg czego innego, zaraz bym zmieniła. Ale tylko Orange ma u mnie jakikolwiek zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 moze warto łączyć się przez HSDPA ?? Może i warto - na 10% powierzchni kraju nie czarujmy się ta technologia w Polsce jeszcze raczkuje na chwilę obecna kupno modemu 7,2 Mb tj jak kupno Hayabusy (albo Ferrefi dla samochodzarzy) na polne drogi, na większości obszarów jest dostępne GPRS / EDGE czyli w porywach 250 kbit/s, czyli szału nie ma mały link do testów http://www.nhl.pl/lofiversion/index.php/t2819.html No to ja dowartościowana zostałam w metropolii mieszkam. u mnie łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 11.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 zalatw sprawe z sasadami po wifi.. nie pakuj sie w zadne iplusy.... Ja wzalem, place 60 zeta i mam limit 1GB co jest porazka.. Jak szukalem neta to Orange i Era mialy 500 Mb limit, wiec juz wogole.. teraz czekam az mi se nedzna umowa skonczy jeszcze rok.. Jak planujesz czasem wejsc na You tube to powem tylko ze mi po 2 dnach sie lmit wyczerpal Na predkosc nie narzekam, bo laczy z HSDPA, ale co mi z jakosci jak nie mam ilosci .. pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja tez mam iplusa. Płacę też 60 zł miesięcznie, tyle , ze bez modemu, za modem robi telefon. Daje mi to tyle, że nie mam żadnej umowy i moge zrezygnować w każdej chwili. Wyłączą od północy. Ale... żeby nie było za pięknie. jak siedzę w necie, to dodzwonić się do mnie ciężko. Telefon łączy jak ma humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja tez mam iplusa. Płacę też 60 zł miesięcznie, tyle , ze bez modemu, za modem robi telefon. Daje mi to tyle, że nie mam żadnej umowy i moge zrezygnować w każdej chwili. Wyłączą od północy. Ale... żeby nie było za pięknie. jak siedzę w necie, to dodzwonić się do mnie ciężko. Telefon łączy jak ma humor. masz phone i internet na jednej karcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andisy 13.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja mam BlueConnect`a i też odradzam a mieszkam w dużym mieście. Jeśli bardzo potrzebujesz tego internetu to albo zorientuj sie czy gdzieś w okolicy jakaś firma lub ktoś udostępnia internetu po Wi-Fi, albo inną alternatywą jest Internet Satelitarny: http://skyconnect.pl/ . Na tej stronie jest oferta internetu z satelity i to w dwie strony. Może warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.08.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja tez mam iplusa. Płacę też 60 zł miesięcznie, tyle , ze bez modemu, za modem robi telefon. Daje mi to tyle, że nie mam żadnej umowy i moge zrezygnować w każdej chwili. Wyłączą od północy. Ale... żeby nie było za pięknie. jak siedzę w necie, to dodzwonić się do mnie ciężko. Telefon łączy jak ma humor. masz phone i internet na jednej karcie ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.08.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ale ceny tego satelitarnego.....szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Anisia , to jak to zrobiłaś ?bo , że dzwonić można to wiem....ale- min.kosztuje 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.08.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Anisia , to jak to zrobiłaś ? bo , że dzwonić można to wiem....ale- min.kosztuje 1zł Mam normalny abonament. Nawet nie bardzo wysoki, bo niecałe 70 zł brutto. Zadzwoniłam do Plusa na 2601, zapytałam o aktywację iPlusa właśnie na telefonie, bez modemu. Pan powiedzial, że proszę bardzo. Z internetu będę mogła korzystać od nastepnego dnia, czyli od północy. Aktywowałam i już. Kosztuje to około 60 zl miesięcznie, z tym , że płacisz tylko za czas, kiedy masz aktywną usługę. Jak zechce ci się zrezygnować w polowie miesiąca, to od północy już nie możesz korzystać z takiego internetu, a placisz tylko za te dni, kiedy usługa była włączona. Oczywiście ja mam włączoną cały czas, bo pzrecież bez sensu wyłączać np. na trzy dni, kiedy wiem, że nie będę korzystać. Ale nie mam umowy na dwa lata. To plusy. A minusy są takie, że internet działa dużo wolniej niż po kablu, a jak siedzę w internecie, to trudno się do mnie dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachmachdach 15.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ten z komórek to w wielkich miastach jak wawa krakow moze i dziala 7,2 mega jak jest w zasiegu nadajników 2,4GHz, inaczej to masakra, agnieszka zleć zrobienie radiówki jakejś firmie i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.08.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 mam iplusa i jest ok jak jest umts czyli 3g. jak na nieszawce mam tylko gprs to juz nie jest tak kolorowo lecz tragedii tez nie ma. nie wiem ile to kosztuje. modem chyba z 3-4 stowki bo jakis lepsiejszy a abonament chyba 59 zeta netto. limit igiga wyslane/odebrane a pozniej mocno zwalnia to mam za froko wiec nie marudze zapytaj w intelink czy podobnie - moze maja sygnal w Twoich rejonach - mieli rozbudowywac siec latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mam iplus-a i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.08.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mam iplus-a i jestem zadowolona bo pewnie "mruga" Ci na zielona czyli masz 3G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mam iplus-a i jestem zadowolona zadowolenie to rzecz względna jeden się cieszy z samego faktu dostępu do internetu innemu 2Mb nie wystarcza pytanie - jakie masz transfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.08.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 dzwoniłam do wszystkich firm w Toruniu, które zajmują się internetem radiowym. Nic z tego...mamy XXI wiek...niech to @#$%^%$&* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachmachdach 26.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Znasz kogoś kto ma neta ? a może więcej ludzi by było chetnych ? sami taka sieć załóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 może ojciec dyrektor z Torunia zagłusza sieci WiFi bo internet to zuuooo udało ci się pogadać z sąsiadami? jesteś jedyną w takiej sytuacji? dzwoniłam do wszystkich firm w Toruniu, które zajmują się internetem radiowym. Nic z tego...mamy XXI wiek...niech to @#$%^%$&* może jak kilka osób się zgłosi do firmy to przemyślą postawianie nowego nadajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nunczako 31.08.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja ogólnie piekliłem się z dwoma radiówkami, za każdym razem był to koszmar. Rozłączenia, zakłócenia (tzn. net potrafił działać co drugą sekundę ), brak neta z powodów atmosferycznych... Nigdy więcej. Ponoć internet drogą komórkową ciągle jest nieco kosztowny w porównaniu z innymi opcjami, ale nie jest już tak źle. Ja na szczeście mam teraz spory wybór - i TP, i UPC i osiedlówka na zawołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts