pawlaczynski 04.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam, Pytanie jak w temacie. Muszę zawędzić stopnie schodowe tak, aby pasowały do podłogi. Nie wiem tylko jaki to jest koszt. Ktoś się orientuje? PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr NK 15.08.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Co znaczy wędzenie dębu? a może lepiej zabejcować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 18.08.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wędzenie to proces chemicznej modyfikacji drewna - czy jakoś tak. Amoniakiem zdaje się. Bejcować nie chcę, bo podłogę mam w dębie wędzonym właśnie i powinno jedno do drugiego pasować. Ale już wiem, że koszt 'wędzenia' moich stopni schodowych to mniej niż 500 zł. P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts