gutekgg 04.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mam dwa grzejniki aluminiowe żeberkowe nowe i chcę z jednego odkręcić dwa żeberka i przykręcić do drugiego. Przy zakupie nie zwróciłem uwagi że w miejsce starego nie będą mi pasować. Czy ktoś może mi podać namiary strony internetowej ze zdjęciami albo opisać jak to zrobić. Zakładam że nie jest to trudne skoro od ręki w sklepie je skręcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 04.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Musisz mieć specjalny kluczko grzejników aluminiowych Bez problemu pożyczysz w sklepie z grzejnikami ale jeśli musisz pojechać po niego to lepiej jak Ci go skręcą na miejscu ale jeśli chcesz to mogę spróbować to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2008 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 odkręć naby, a następnie wykręc nyple i skręć powtórnie w nowym kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutekgg 10.08.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ale żeby odkręcić dwa żeberka to muszę odkręcać każde kolejno? Czy da się dwa na raz odkręcić?Tym kluczykiem to się odkręca od środka czy w jakiś sposób od zewnątrz. Oglądałem grzejnik z każdej strony i jakoś nie umiem sobie wyobrazić jego rozkręconego. Tak mnie zainteresował że nie mogę darować aby samemu tego nie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 demontujesz po jednym żeberku od wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 11.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Klucz wygląda jak płaskownik z prętem. Można odkręcić jedno żebro, bądź kilka na raz- przekładając klucz na wymaganą długość i ilość żeberek.Trzeba wiedzieć w którą stronę kręcić. Są 2 gwinty lewy i prawy (nie pamiętam z której strony który).Po odkręceniu - bądź skręcaniu - obowiązkowa zmiana uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts