pitbull 25.03.2002 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Jakie sa dane techniczne tego urzadzenia. Wejscie, wyjscie (fi),wymiary, cena, ewentualnie jakies namiary na dystrybutorow lub producentow.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 MOZE PO PROSTU JEDZ RZECZY POWODUJACE RZADKI STOLEC. bEDZIE TANIEJ I ZDROWIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.03.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 http://www.borysowski.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.03.2002 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Niestety nie wiele tam maja z opisu technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 25.03.2002 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Ja Ci danych technicznych nie podam ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że tego typu użądzenia są naprawde dobre.Ja w poprzednim moim mieszkaniu (blok) miałem remoncik i wyżuciłem pomieszczenie z Ubikacją. Tak więc musiałem w łazience zastosować urządzenie przy muszli (muszla z wyjściam do tyłu od razu wchodziła do urządzenia 100mm a z urządzenia szła rurka - chyba z 25 mm a do tego była podłączopna od góry normalna spłuczka). Tą rurę wylotową (normalny wzmocniony wąż ogrodowy) miłem puszczoną przez połowę mieszkania pod deskami podłogowymi i wszystko hulało jak trzeba. Raz miałem tylko problem jak mi przyjechała Taściowa (!) i zjadała wiśnie z pestkami. (serio). No i musiałem wezwać serwis - oczyścili rozdrabniacz i wszystko było o'k. Moje użądzenie nazywało się coś jak SANIBROJ i kosztowało wtady 1200 zł. a użytkowałem je 2 lata (do sprzedania mieszkania) i do dziś jest ono sprawne u nowego właściciela - to już 9 lat. PozdrawiamMirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2002 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Mirzaw dzieki, zawsze licze sie z opinia uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts