adam2007 05.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, Zastanwiam się jak się wykańcza i czym lukarny wsystające z dachu. Wiadomo ,że przy położeniu dachu trzeba je obrobić i wytynkować ale czym to się robi...płytami OSB i na to siatka , klej czy inaczej ? Pozdrv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 moze płyty karton - gips ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 05.08.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 moze płyty karton - gips ... No już tak szukałem po forum i z tego co widze to płytami OSB jest to wykańczane ,a K-G nie wiem , może to też dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irwan 05.08.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pytanie dotyczyło wykańczania z zewnątrz czy wewnątrz? zewnątrz OSBwewnątrz może być GK na stelażu, wszystko normalnie jak skosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 05.08.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pytanie dotyczyło wykańczania z zewnątrz czy wewnątrz? zewnątrz OSB wewnątrz może być GK na stelażu, wszystko normalnie jak skosy przepraszam , dorbny ale jednak pominąłem szczegół....oczywiście zewnętrzna strona. Czy sam jestem w stanie to zrobić....? Czy ktoś z Was to robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a to sorry ..,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irwan 06.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 OSB, styropian, klej, siatka, klej, tynk, na rogi narożniki niby proste, kiedyś nawet ocieplałem jakąś ścianę, wygląda prosto z każdej strony, nie widać gdzie kończyliśmy tynk w jadnym miejscu a gdzie zaczynaliśmy drugie ale jednak moje jaskółki/lukarny ociepla mi gość który robi całą budowę sam będę grzebał później w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.08.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Rozwiązań jest wiele. Tynk na styropianie lub wełnie, drewno, siding, blacha, płytki włóknocementowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts