jasiuo 23.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam. Niedlugo zaczynamy budowe w okolicach Bydgoszczy. Mamy juz pozwolenie na budowe i jestesmy w trakcie wyboru ekipy budowlanej. Pozdrawiamy Witam ! My też kupiliśmy projekt Amaltea 1 jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowe, w kwietniu planujemy rozpocząć prace budowlane. Czy moglibyście Państwo podać jaki jest orientacyjny koszt wybudowania domu- stan surowy zmknięty tzn ile wyniosły materiały i ile wyniosło wynagrodzenie ekipy budującej ? My właśnie jesteśmy w tracie wyboru ekipy i zakupu materiałów. Nasz domek będziemy budowć w Toruniu, chętnie byśmy zobaczyli Państwa domek na żywo ! Pozdrrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amaltea II 06.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 witam, Kupiliśmy z mężem projekt amaltea I, po ogladnięci go na żywo i wejściu do środka ponieważ mieliśmy taką możliwość, doszliśmy do wniosku, że to nie jest dom naszych marzeń i zrezygnowaliśmy. niestety jest juz za późno, żeby zwgócić projekt. Krótko mówiąc mam do sprzedania projekt amaltea I, cena do uzgodnienia :] telefon kontaktowy 693254437 Janina Grycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartes20 15.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam, Jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu z pracowni dobre domy zwanym Harmonia II. Jest to praktycznie ten sam projekt co Almatea - różni się układem wewnętrznym. Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda projekt Harmonia lub Almatea na żywo. Mieszkam we Wrocławiu. Jeśli ktoś byłby w stanie pokazać mi swoje dotychczasowe dokonania to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyg 15.04.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Czy ktoś może orientuje się jaka była by różnica w kosztach budowy pomiędzy Amaltea z garażem jedno stanowiskowym a dwu? wg kosztorysu dobredomy wychodzi że 32 tyś czy rzeczywiście, aż tyle? Prosił bym jeszcze o kontakt osoby budującą ten dom w okolicach Bielska. Właśnie jestem na etapie załatwiania pozwolenia:) i wyboru projektu i właśnie Amaltea pasuje mi i żonie najbardziej:) proszę o info [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 04.07.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam serdecznie! Czy buduje się ktoś według projektu "AMALTEA II" w okolicach Iławy ? I czy była by możliwość obejrzeć domek w realu ? Z góry serdeczne dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 05.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Do Strycharek. w jaki sposób zlikwidowałeś podciąg biegnący przez salon? Dużo lepiej wygląda bez podciągu. Czy to strop monolityczny i to dzięki niemu? Pozdrawiam. A jeszcze jedno pytanko odnośnie twoich ław fundamentowych czy to ze względu na warunki gruntowe czy po prostu projektant tak zaprojektował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diana Lisowska 16.07.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam! A gdzie jest ta IŁAWA? Ja mam Amaltee w okolicach Tarnowa woj.małopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diana Lisowska 16.07.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Andziula! jak postepy? mnie tu wieki nie było! My wylewki i tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 16.07.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam.Chodzi o Iławę w warmińsko-mazurskim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doroti 29.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witaj. Mój sąsiad z Elbląga do którego się wyprowadziłam buduje Almateę z podwójnym garazem naprzeciwko naszej działeczki. Ma wylany strop nad parterem;-) Powiem szczerze że jak rozpoczął budowę to troszkę się z mężem zmarszczyliśmy bo wygladała bardzo podobnie jak kupiona przez nas Helike III ;-0My jesteśmy w trakcie wykonywania adaptacji naszego projektu może ruszymy na 11 wiosnę . Jeżeli Ci to pomoże to mogę strzelić parę fotek jak sąsiada nie będzie na budowie.Pozdro dla Iławy w której się urodziłam.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bylu30 31.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Witam serdecznie. Jak to nie problem to fotki mile widziane z góry serdeczne dzięki. Pozdrowionka z Iławy! Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez bylu30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.kasia 05.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 jaki jest przybliżony kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amaltea II 01.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam wszystkich, Mam do odsprzedania nowy nie używany projekt Amaltea I z katalogu dobre domyprojekt amaltei I jest z cały z pełną dokumentacja jaka przyszła z siedzsiby dobre domy.Decydujemy sie z meżem na sprzedanie tego projektu pniewaz to jednak nie jest dom naszych marzeń, mieliśmy przyjemność oglądnąć go w stanie surowym i nie podobało nam sie kilka rzeczy takich jak kuchnia otwarta, mężowi strasznie to przeszkadza, mała kotłownia, to właśnei ona nam pokrzyżowała plany ;/,a przeróbki wyszły by drożej niz zakup nowego projektu wiec z tąd ta zmianaChcieliśmy aby nasz dom był ten wymarzony a nie potem byśmy sie denerwowali że jednak moglismy zmienić projekt, więc to zrobiliśmy. W tym momencie mamy juz stan surowy zamkniety naszego wymarzonego domku.I w związku z tym mam do sprzedania nasz pierwszy projekt ktorym jest amaltea 1 kosztuje ona w granicach 2135zł jednak cena do uzgodnienia po co masz przepłacać zadzwoń :] Pozdrawia Janina Grycz woj dolnośląskie693254437 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evejarek 20.02.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam.Czy ktos tu jeszcze zaglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sikorka1719509389 02.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam, bardzo, bardzo chciałabym obejrzeć dom / budowę w realu. Jeśli ktoś buduje Amalteę we Wrocławiu lub okolicy i wpuści Sikorkę na swoje włości to proszę o kontakt. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts